Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Serveis Interns informa de la imminent digitalització del Registre Civil, al Jutjat de Pau de Salou

Es tracta d’una iniciativa del Gobierno de España i impulsada pel Ministerio de Justicia i pel Ministerio de Industria, Energía y Turismo

dijous 24 maig 2012

Des del dilluns, 28 de maig i fins al 30 de juny, no es podran expedir certificacions de naixements, matrimonis i defuncions, inscrites al Registre Civil del Jutjat de Pau de Salou, durant el període comprès: del 25 de gener de 1991 i fins al 2 de març de 2009, a causa del trasllat d’aquests toms al centre de digitalització d’Alcobendas (Madrid). Sí es podran expedir certificacions de fets inscrits des de març de 2009 en endavant, per trobar-se digitalitzada la documentació d’aquest tram de temps.

Es tracta del programa ‘Registro Civil en Línea’ impulsat pel Ministerio de Justicia i Ministerio de Industria, Energía i Turismo, a través del projecte Red.es, per digitalitzar dades i per agilitzar i facilitar els tràmits en els Registres Civils de tot arreu. D’aquesta manera no només es produirà un estalvi de recursos; sinó que s’evolucionarà cap a un registre més modern en benefici de la ciutadania.

Des del Jutjat de Pau de Salou (carrer Montblanc,2) i l’Àrea de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni de l’Ajuntament de Salou, s’agraeix la col·laboració ciutadana, es prega paciència per les molèsties que es puguin causar i es recorda que és per millorar els serveis als nostres ciutadans/es.

Mario García, 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salou i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, va assenyalar “la importància d’aquest procés de digitalització administrativa a través de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, perquè permetrà disposar d’una justícia i administració més àgil, transparent i eficaç”.

Galeria d'imatges

Digitalitzaci_dades_del_Registre_Civil_del_Jutjat_de_Pau_de_Salou.jpg
Digitalitzaci_dades_del_Registre_Civil_del_Jutjat_de_Pau_de_Salou.jpg

Document Actions