Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Serveis Interns redueix la despesa en el manteniment i conservació de les instal•lacions d’enllumenat públic a Salou, oferint el mateix servei i qualitat

La nova licitació suposarà un estalvi per als pròxims quatre anys de 1.877.341,35 euros

dimarts 18 desembre 2012

La regidoria de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, presidida pel 1r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Salou, Mario García, vetllant pels interessos dels ciutadans/es per tal d’oferir els millors serveis i aplicant una política de contenció de la despesa i optimització dels recursos públics, informa del següent acord, tractat en comissió el 4 de desembre,  aprovat per la Junta de Govern i que s’exposarà demà a la sessió plenària:

L’adjudicació de la licitació a l’empresa adjudicatària Serveis Integrals de Manteniment RUBATEC, S.A. al preu final de 5.068.058,65 euros amb l’IVA inclòs  (xifra total dels quatre anys), del servei de manteniment i conservació integral de les instal·lacions d’enllumenat públic, il·luminacions ornamentals, instal·lacions semafòriques, fonts artístiques, instal·lacions de megafonia, instal·lacions del edificis municipals i d’execució d’altres prestacions de caràcter especial. Una licitació que serà per a un període de quatre anys que sortia amb el preu inicial de 6.945.400 euros amb l’IVA i finalment, s’ha produït al preu final de 5.068.058,65 euros amb l’IVA inclòs. Circumstància que suposarà un estalvi de 1.877.341,35 euros, per als pròxims quatre anys i un estalvi anual municipal de 469.335,33 euros.

Mario García, 1r tinent d’alcalde i regidor de Serveis Interns, Contractació i Patrimoni, ha manifestat que “aquesta nova adjudicació suposarà un estalvi considerable de 1.877.341,35 euros; però oferint el mateix servei i qualitat al nostre veïnatge”. Tot seguit, Mario García, ha assenyalat que "com gestors públics hem de donar exemple i gestionar  d’una manera seriosa i responsable, els recursos dels que disposem en benefici de tota la comunitat”.

Document Actions