Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Ses Majestats els reis d’Orient arriben a Salou per mar carregats de regals i joguines

dilluns 05 gener 2015

Aquesta tarda Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat a la capital de la Costa Daurada al port amb les ganes de complir els desitjos dels més petits i han repartit centenars de regals al TAS

Aquest vespre, com marca la tradició, els reis han arribat al port esportiu al voltant de les 18.30h. Amb els coets anunciant l’arribada de Ses Majestats per mar, els nervis entre els més petits s'han fet notar. Després de desembarcar Melcior, Gaspar i Baltasar amb la seva comitiva reial s’han dirigit amb amplis somriures i saludant tothom cap a l’escenari ubicat al passeig Jaume I- espigó del Moll i des d’on han rebut àmplies mostres de suport i s’han adreçat a la població amb missatges d’esperança, emoció i il·lusió. Centenars de nens han volgut apropar-se a aquesta cavalcada reial i molts també han aprofitat per lliurar les seves cartes als Reis. Els atabaladors han posat el ritme a una nit màgica i plena de somriures.

Pere Granados, després de donar-los la benvinguda en nom del poble de Salou i molt especialment de part dels seus infants, ha manifestat “sé que aneu ben carregats amb tots els regals per als nens i nenes de Salou, i que ja us esperen; però jo com a alcalde de la ciutat, també vull demanar un parell de desitjos per a aquest any per a tots els ciutadans: treball per als pares i mares que no tinguin, i que es facin realitat tots aquests somnis i il·lusions que han de servir per construir un Salou millor per a les nostres famílies, els nostres joves i els nostres nens”.

L’alcalde, acompanyat de la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, i la d'Infància i Joventut, Julia Gómez, i d’altres membres de la corporació municipal els ha dit finalment: “Melcior, Gaspar i Baltasar, no us vull entretenir més perquè teniu molta feina a partir d’ara; i perquè pugueu entrar a totes les cases de Salou i deixar els regals i els bons desitjos per a tot l’any, us ofereixo tota la nostra hospitalitat lliurant-vos la Clau Màgica de la Ciutat”.

Posteriorment, els Reis i els seus Heralds s’han dirigit cap a les seves respectives carrosses aparcades al passeig Jaume I i han desfilat pels carrers de Salou en direcció cap a la plaça de davant del Teatre Auditori de Salou. El seguici reial ha sortit així des del passeig Jaume I cap al carrer Barcelona, Via Augusta,
C/ Ciutat de Reus, Via Roma, C/ Advocat Gallego. Al TAS els reis i els seus ajudants han estat repartint regals per a tots els infants.

Galeria d'imatges

portada_reis.jpg
image1.JPG
image2.JPG

Document Actions