Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'estan netejant els passos soterranis de la zona de Barenys

dimecres 20 febrer 2008

Una brigada municipal ha començat a netejar aquesta setmana totes les sortides del barranc de Barenys, és a dir, els passos soterranis de la via del tren que desemboquen a la platja de Ponent, situats als carrers A, B, C, de la Muntanya i de Claramunt. En els propers dies, també es desbrossaran les canalitzacions annexes a la via fèrria de la part nord, per la qual cosa s'ha hagut de demanar una autorització a Renfe.

D'aquesta manera, es vol donar resposta a una demanda dels veïns de la zona, que s'havien queixat de les molèsties que ocasionava el seu estat de deixadesa (pudors, una mala imatge causada per la manca d'higiene, etc), segons ha explicat l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres.

El batlle s'ha desplaçat avui, precisament, fins a l'àrea afectada amb el coordinador institucional, Salvador Pellicé, per veure com s'estan desenvolupant aquests treballs que serviran també per evitar inundacions.

Cal tenir en compte que feia més de 10 anys que no es duien a terme aquestes tasques de sanejament, amb la qual cosa els operaris s'han trobat uns passos plens de males herbes, escombraries, plàstics i aigua estancada. En alguns, fins i tot, hi havia contenidors i mig metre de terra.

Vista la quantitat de brutícia acumulada en aquests passos, es calcula que aquests treballs, que s'estan realitzant des de dilluns de forma manual, es perllongaran almenys durant tres setmanes. Posteriorment, es tindrà cura que es mantinguin en bones condicions.

Document Actions