Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Set destacats fotògrafs interpreten el passat de Tàrraco a la Torre Vella de Salou

dijous 07 agost 2008

La Fundació Caixa Tarragona presenta, a la Torre Vella de Salou, l'exposició 'Tàrraco. Mirada actual', una proposta innovadora on set destacats fotògrafs de renom internacional interpreten el passat de la ciutat de Tarragona. D'aquesta manera es vol conciliar en un sol espai l'art passat i present, en una lectura lliure del llegat històric de Tàrraco.

L'exposició, que s'inaugurarà aquest divendres 8 d'agost, està formada per fotografies de Joan Fontcuberta, Toni Catany, Bleda y Rosa, Jordi Bernadó, Lluís Vives, Xavier Ribas i Jorge Ribalta, que presenten des de la seva òptica personal els vestigis històrics de Tarragona.

Les instantànies mostren mirades en blanc i negre, color, mosaics, tríptics, grans formats, etc. Tot enllaçat per la mirada al passat amb què la gent de Tarragona està acostumada a conviure.

L'exposició ofereix una oportunitat excepcional de descobrir set visions inèdites i originals de la reconstrucció de nostra pròpia identitat. Els treballs dels artistes incideixen en alguns dels grans temes de la nostra societat com la memòria, el temps, l'art, la domesticació del paisatge, o las anomalies d'una geografia urbana determinada pel desenvolupament urbanístic o industrial. Cadascun dels projectes proposen l'expressió viva d'una ciutat plena de vida.

Tot això es podrà veure a la Torre Vella fins al 14 de setembre, tots els dies de la setmana d'agost des de les 19 a les 22 hores; i tots els dies de la setmana de setembre, des de les 18 a les 21 hores.

Document Actions