Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Setze nous agents de la Policia Local s'incorporen a la plantilla després de rebre les acreditacions

dijous 30 abril 2009

Aquest migdia s'han lliurat 16 noves acreditacions policials als agents interins de la Policia Local de Salou que han superat el període de formació. A l'acte hi ha estat present l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro i l'Inspector en Cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, junt amb Imma Molas de l'Escola de Policia de Catalunya.
L'Inspector en Cap de la Policia Local de Salou ha volgut felicitar especialment aquesta promoció per 'ser una de les millors que han passat per Salou, amb unes notes brillants'. Gargallo també s'ha mostrat 'impressionat per la qualitat' i els ha animat a que 'això tingui una repercussió cap al ciutadà'. Per la seva part, el regidor Alberto del Hierro, ha destacat que es tracta de la promoció amb un major nombre d'opositors, en total 330, dels quals només 16 han superat amb èxit les proves, així com tres més que estaran destinats a Cambrils. Tots ells han realitzat el curs descentralitzat de l'Escola de Policies de Catalunya a Salou.
Del Hierro els ha felicitat per 'haver escollit una ciutat on hi ha una de les millors policies de Catalunya. Som una policia exemplar', ha assegurat, tot recordant que es tracta d'una acte en el que ha estat present ja en 9 ocasions anteriors. 'El nivell ha estat altíssim, espero que això es traslladi al carrer'.
Ha tancat els parlaments l'alcalde de la ciutat, Pere Granados, emplaçant als agents a 'fer complir la llei però alhora estant al servei del ciutadà'. El màxim responsable municipal els ha recordat que Salou és una 'ciutat turística amb una gran sensibilitat cap a la vostra professió' i els ha animat a treballar sota els principis de 'confiança i responsablitat'.

Document Actions