Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Setze persones comencen a treballar a l'Ajuntament de Salou, a través del Pla d'Ocupació Local 'Jaume I' 2022

dilluns 17 abril 2023

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor d’Ocupació, David González i del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha donat la benvinguda a les persones participants, aquest matí, a l’Ajuntament

 

L'Ajuntament de Salou, a través del Servei d'Ocupació Municipal SOM Salou, ha incorporat, avui dilluns, setze nous treballadors en el marc del Pla d’Ocupació Local “Jaume I 2022”.

Les places cobertes es dirigeixen a persones en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació, i tenen en compte diferents segments de la població, per tal de reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

Els setze llocs de treball creats són: 3 peons de suport de feines de paleta; 2 peons i un oficial/a de muntatge i instal·lacions; 2 peons de suport de pintura i manteniment del mobiliari urbà; 2 peons de suport de tasques de desbrossament i jardineria; 1 auxiliar de suport a la prospecció i inserció laboral; 1 auxiliar de programes i subvencions; 1 agent cívic; 1 agent TIC; 1 tècnic/a de suport a l'emprenedoria i l’empresa; i 1 auxiliar de suport per a l’estabilització del personal temporal. Els contractes són d'entre sis mesos i un any, a jornada completa o parcial.

L’alcalde, Pere Granados, ha felicitat els participants i ha manifestat que, per a ells la nova feina “és una molt bona oportunitat” des de molts punts de vista, en el sentit que “no només és treballar”, sinó també, “de conèixer l’Administració pública”. Així mateix, ha destacat que tractant-se d’un treball de caràcter públic, “som aquí per donar servei al municipi i a les persones; que s’han de sentir ateses”. Finalment, ha recomanat l’aprofitament d’aquesta oportunitat, perquè “és una formació i experiència laboral que també ajuda de cara al futur a una millor inserció laboral”.

Formació

Cal destacar que els participants del Pla d’Ocupació han rebut, avui mateix, diverses formacions que els ajudaran a desenvolupar millor les seves tasques; unes formacions relacionades amb el Pla d’Igualtat, Prevenció de Riscos Laborals i Protecció Civil.

Per altra banda, els dies 25 i 28 dabril a la Sala Mediterrània, en horari de 8 a 13 hores, aquests nous treballadors participaran en una formació per a la recerca de feina, per part del Departament d'Ocupació.

Galeria d'imatges

PRINCIPAL 1 HQ.jpg

Document Actions