Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'ha inaugurat la Universitat d'Estiu a Salou

divendres 27 juny 2008

Salou ha acollit la inauguració de la Universitat d'Estiu de la URV, que es desenvoluparà al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre entre el 30 de juny i el 18 de juliol. Aquest acte va tenir lloc dimecres passat al Teatre Auditori de Salou (TAS) i va incloure una conferència a càrrec del cèlebre escriptor i periodista mallorquí, Baltasar Porcel, titulada 'Jaume I, un gran rei en la meva vida i en el meu país' i un concert d'un grup que interpreta música medieval i barroca anomenat 'Som Lympha'.

Amb aquest acte, al qual hi van assistir l'alcalde de la població, Antonio Banyeres; el regidor de Cultura i Ensenyament, Francesc Gaya, i el rector de la URV Francesc Xavier Grau, entre altres autoritats, es va voler commemorar el 800 aniversari del naixement de Jaume I, el monarca que va partir de Salou a la conquesta de Mallorca.

Cal recordar que la Universitat d'Estiu ha incorporat enguany Salou com a nova seu. En aquest municipi s'impartiran aquest 2008, en concret, 3 cursos titulats: 'Jaume I i l'expedició de Mallorca', 'Societats complexes i diàleg global' i de 'Grafologia bàsica'. El primer curs començarà el proper dilluns 30 de juny.

Teniu més informació sobre la Universitat d'Estiu i sobre aquests tres cursos a aquesta mateixa pàgina web (a la notícia publicada el 30 de maig) i a www.urv.cat.

Document Actions