Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'habilitaran prop de 2.000 places més d'aparcament a Salou per al Rally

divendres 05 octubre 2007

La Policia Local de Salou ha previst una ampliació de gairebé 2.000 places d'aparcament al municipi, amb motiu de la celebració aquests dies del 43 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. En concret, avui divendres posarà a disposició de la ciutadania la parcel·la situada entre l'avinguda de Joan Fuster i els carrers Mercè Rodoreda, Salvador Espriu i Jacint Verdaguer, que té un capacitat per a 800 vehicles. A aquesta places d'estacionament, s'afegiran demà dissabte i diumenge les 1.000 que s'habilitaran a l'Avinguda de Joan Fuster, en un dels dos carrils de cada sentit.
En aquesta àrea propera a PortAventura, els conductors podran aparcar els seus vehicles, a més, en els carrers on habitualment es pot, precisa la Policia Local de Salou. Cal tenir en compte que aquesta zona de la localitat s'omplirà aquest cap de setmana de gent, doncs el parc temàtic acollirà la Zona d'Assistència, el RallyRACC Village, l'Oficina de Cursa i la Sala de Premsa. Al Passeig Jaume I de Salou, en canvi, hi haurà instal·lat el podi de sortida i d'arribada i serà el lloc on s'efectuarà el lliurament de trofeus.
Precisament, per fer front a aquest allau de persones que vindran al municipi a veure com es disputa la dotzena prova puntuable del Mundial de Rally i garantir la seguretat de tots els ciutadans, la Policia Local ha organitzat un dispositiu especial: 75 agents d'aquest cos policial vetllaran perquè es pugui circular per la ciutat sense problemes i perquè tot funcioni correctament.

Document Actions