Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'habiliten 1.800 places d'aparcament més per al concert de Miguel Bosé

divendres 11 juliol 2008

Amb motiu del concert de Miguel Bosé, que s'oferirà demà dissabte a les 22 hores a l'Estadi Municipal de Salou (camp de futbol), s'habilitaran aquest dia al municipi diversos aparcaments temporals. Aquests aparcaments, que sumaran un total de 1.800 places i s'afegiran als habituals, estaran situats: al carrer Carles Roig (al costat del càmping Sangulí), a dos solars de l'Avinguda Pau Casals; i al camp de futbol de sorra. Per accedir-hi, els conductors trobaran els senyals indicatius pertinents.
D'altra banda, la Policia Local de Salou muntarà per dissabte un dispositiu específic, que constarà de 35 agents. A partir de les 19 hors, aquests agents s'encarregaran de controlar el trànsit a les zones estratègiques de la localitat i vetllaran per la seguretat de les persones en l'interior del recinte on tindrà lloc el concert, amb el suport de la Guàrdia Civil. Es recomana a les persones que vagin a assistir al concert de Miguel Bosé, que es desplacin amb antelació, per prevenir cues.
Recordem que recentment s'ha obert el tram de l'Avinguda Pau Casals que connecta amb el Vial del Cavet, la qual cosa ajuda a descongestionar el trànsit perquè evita l'entrada i sortida pel nucli urbà de la localitat.

Document Actions