Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'han presentat un total de 66 obres al Concurs de Cartells de les Nits Daurades de Salou

dimarts 13 maig 2008

Un total de 66 obres s'han presentat al Concurs de Cartells Anunciadors de les Nits Daurades de Salou 2008 (La Festa Major d'Estiu), que tindran lloc del 10 al 15 d'agost. Això significa que enguany competiran pel premi, dotat amb 2.000 euros, més del doble de treballs que l'any passat, quan es van lliurar 31 cartells, exactament.

Per tal de garantir una bona qualitat en el cartell guanyador, un jurat professional farà una selecció de les 15 millors obres presentades el 19 de maig. A l'hora de fer la valoració aquest jurat (integrat per l'artista plàstic, Joan Casals; la dissenyadora gràfica i guanyadora del concurs del 2005, Itziar Solla; la coordinadora del Centre d'Art Cal Massó de Reus, Elena Martí; i la publicista i dissenyadora gràfica Anna Ugidos; i el dissenyador gràfic i professor de Tipografia i Mitjans informàtics de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, Marcel Blázquez que tindrà en compte els següents criteris: que portin el lema 'Nits Daurades' i la data ben visibles; que s'identifiquin amb la festa major d'estiu; que siguin atractives al públic, ja que ha de ser un reclam de les festes; que siguin aptes per ser publicades en programes, cartells, banderoles, lones, etc; i la tècnica utilitzada.

Acte seguit, les 15 obres escollides entraran en un període de votació popular, que durarà del 26 de maig al 8 de juny inclosos. Perquè això sigui possible, els cartells estaran exposats al passadís de connexió entre l'Ajuntament i el Teatre Auditori de Salou (TAS) i al web del consistori (www.salou.org). D'aquesta manera, qui ho desitgi podrà votar mitjançant les butlletes oficials del Patronat de Turisme de Salou o a través d'Internet. Només s'acceptarà una votació per persona.

El 17 de juny es donarà el veredicte de la votació popular i entre tots els votants se sortejaran entrades a PortAventura. Finalment, els resultats de les votacions es comunicaran a la premsa i personalment a cada un dels participants a partir del dia 18 de juny.

Recordem que la convocatòria d'aquest concurs és d'àmbit nacional i internacional i s'hi poden apuntar totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgen (amb un màxim de dues obres per autor). Per aquest motiu, la procedència dels participants d'aquesta edició és molt variada: la majoria són de la demarcació de Tarragona, però també n'hi ha de la província de Lleida, Barcelona; i fins i tot de Navarra i Madrid.

Document Actions