Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Signat el conveni per a l’ordenació i adequació del port esportiu de Salou

dijous 10 setembre 2015

El conveni entre la UPC i l’Ajuntament permetrà millorar i obrir nous espais públics a la zona del Club Nàutic

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el rector de la Universitat Politènica de Catalunya, Enric Fossas, han signat un conveni que forma part del conveni marc de col·laboració, mitjançant el qual s’acorda la realització d’un projecte d’ordenació i adequació dels espais del port esportiu de Salou (Club Nàutic) per part del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.

Un primer estudi analitzarà l’estat actual de l’àmbit amb una proposta de viabilitat; i en una segona fase es concretarà l’ordenació i el disseny de l’espai en un projecte bàsic, a fi de poder redactar el projecte executiu.

Segons l’alcalde de Salou, “el que realment serà important és que es milloraran els accessos i la connexió entre el passeig de Jaume I i el passeig de Miramar, de forma que quedi en un continu urbà, per una banda; i s’ampliarà l’espai públic amb un nou recorregut vora mar adequant el dic del port, per altra”.  

Afegia que “el recinte del port quedarà més obert i amb una nova imatge, molt més accessible i aprofitat com espai públic; si bé totalment compatible amb els usos portuaris”.

Avui l’alcalde, acompanyat del regidor de Territori, Marc Montagut, i l’arquitecte municipal, ha rebut la visita del professor Jordi Bellmunt, professor del Departament d’Urbanisme de la UPC, encarregat de dur a terme el projecte, per tal de canviar impressions sobre el mateix. 

Galeria d'imatges

CONVENI.jpg
P1190877.JPG

Document Actions