Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Signat l’acord de govern entre Sumem per Salou i PSC a l’Ajuntament de Salou

divendres 20 setembre 2019

Els dos grups municipals han signat el pacte per aquest mandat 2019-2023

El grup municipal de Sumem per Salou (que forma el govern actual i que lidera l’alcalde Pere Granados), i el grup municipal del PSC, han signat un acord pel qual aquest grup municipal s’incorpora al govern salouenc. 

El propi alcalde ha remarcat que Sumem per Salou “sempre ha expressat la voluntat de sumar esforços i d’incorporar altres forces polítiques amb representació municipal amb les quals hi hagi coincidències en reptes de ciutat i en propostes programàtiques i amb les quals hi convergeixin el desenvolupament de polítiques al servei sobretot dels interessos de Salou i la seva societat”.

I en aquest sentit l’alcalde manifestava que “durant aquests darrers mesos s’han anat apropant les posicions entre ambdos grups municipals per tal d’assolir finalment l’acord i un programa de mandat compartit per a la transformació i el progrés del municipi sota la màxima que Salou sigui situat al centre de tota l’activitat municipal amb polítiques 100% municipalistes”.

Afegia també que “la confiança, la lleialtat, la governabilitat i la garantía d’un mandat estable on el consens, l’entesa i el diàleg sigui una prioritat, esdevenen el pilar de l’acord, perquè la finalitat última és que plegats millorem la qualitat de vida i benestar dels ciutadans, impulsem l’economia productiva i la creació de llocs de treball. 

Per la seva banda, el portaveu socialista, David González, ha manifestat que “el Partit Socialista, com a partit municipalista, prioritza el benestar i la millora de la qualitat de vida dels salouencs i les salouenques, objectiu que compartim plenament amb el Grup de Sumem per Salou. Per aquest motiu, i per responsabilitat amb Salou i el progrés municipal, valorem molt positivament l’acord al què hem arribat, no només per aconseguir un govern fort i estable pel municipi, sinó també per poder tirar endavant aquells projectes conjunts que vam iniciar i tot un seguit d’actuacions positives i beneficioses per a Salou”.

Per tant, ambdós grups acorden el següent repartiment de delegacions i de responsabilitats de govern:

Pere Granados Carrillo (Sumem per Salou)

Alcalde

Jesús Barragán Pascual (Sumem per Salou)

Àrea de serveis generals, excloent la regidoria de control executiu de concessions i contractes; àrea de noves tecnologies; Platges: concessions i autoritzacions.

Pedro Madrona Arancón (Sumem per Salou)

Regidoria de control executiu de concessions i contractes; regidoria de projectes urbans: control d’execució d’obra pública; Platges: manteniment, reparacions i adequacions. Protecció, gestió i ordenació del paisatge.

Marc Montagut Prats  (Sumem per Salou)

Àrea de gestió del territori, excloent la regidoria de projectes urbans, la regidoria de platges i la regidoria de medi ambient. Regidoria d’Habitatge.

Héctor Maiquez Forcada (Sumem per Salou)

Àrea de dinamització econòmica i ocupació, excloent la regidoria de dinamització i servei d’ocupació i la de dinamització laboral: borsa de treball. Regidoria de participació ciutadana i relacions cíviques. Prevenció i control ambiental d’activitats.

Julia Gómez Mesonero (Sumem per Salou)

Àrea de serveis educatius, lleure i esport, excloent la regidoria de foment de l’esport. Platges: qualitat, pla d’usos i activitats.

Xavier Montalà Arribas (Sumem per Salou)

Àrea de serveis culturals i relacions ciutadanes, excloent les regidories de participació ciutadana i relacions cíviques.

David González Cardeña (PSC)

Àrea de seguretat ciutadana i mobilitat; regidoria de dinamització i servei d’ocupació i la de dinamització laboral: borsa de treball.

Daniel López García (PSC)

Regidoria de foment de l’esport.

Estela Baeza Vaquerizo (PSC)

Àrea de benestar i serveis socials, excloent les regidories de sanitat i salut pública i de defensa i protecció animal. Regidoria de medi ambient.

Yeray Moreno Macias (PSC)

Àrea d’hisenda i gestió econòmica.

Beatriz Morer Pardos (PSC)

Regidoria de sanitat i salut pública. Regidoria de defensa i protecció animal.

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions