Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'inaugura el tercer pavelló Municipal d’Esports, el “Salou Ponent”

dissabte 28 març 2015

Més de mig miler de persones han assistit a la descoberta de la placa i posterior visita de les instal·lacions, ubicades al carrer Maria Castillo, al costat de la zona educacional de l'avinguda Pau Casals

La inversió ha superat el milió d'euros i servirà per 'donar una esposta adequada a les demandes dels clubs i entitats i les respectives activitats'


Amb una gran festa aquesta tarda ha quedat inaugurat el nou pavelló d'esports del municipi, a la zona de ponent. Aquest nou equipament s'ha aixecat al costat de la zona de les escoles de Salou on hi conflueixen l'Elisabeth, el centre Atenea, l'escola Salou o la Vora-Mar entre el carrer Maria Castillo i l'avinguda Pau Casals.

L’alcalde del municipi, Pere Granados, junt amb la representant territorial de l'esport, Gemma Solé, bona part del consistori i públic en general han inaugurat les instal·lacions que han construït des de l'empresa GICSA. També han estat presents les pubilles i l'hereu a més de representants de les entitats, associacions i clubs esportius del municipi, que han anat desfilant per la pista del pavelló.

La nova pista poliesportiva coberta, “Salou Ponent”, compta amb espai suficient per a dues pistes d’entrenament transversals o una de competició longitudinal dedicades al bàsquet o futbol sala. A més, compta amb 6 vestuaris i magatzems; grades per a 120 persones i amb servei de bar, que podrà donar també cobertura a tota l’activitat exterior del parc. El nou pavelló poliesportiu, té la pista de joc més gran de tots els pavellons coberts que hi ha actualment al municipi amb unes dimensions de 45 x 35 metres.

L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat que “entre tots ens em de felicitar per haver assolit un nou espai adaptat a les creixents necessitats, i que suposa una nova eina per a la promoció de la vida social, esportiva i de lleure de salou, i la millora de la seva qualitat de vida” i ha justificat aquesta inversió que supera el milió d'euros “per tal de donar una resposta adequada a les demandes dels clubs i entitats i les respectives activitats, i amb el desig que, amb aquest nou espai, es contribuexi a dinamitzar i a incrementar l’esperit esportiu de joves i grans, i de tots aquells que formen el nostre ric teixit associatiu en l’àmbit de l’esport en les seves diverses modalitats i especialitats”.

Per la seva part, la representant territorial de l'esport, Gemma Solé, ha volgut felicitar el municipi per la inciativa “perquè estem veient clubs de base, clubs esportius amb qui en diferents modalitats tindran millors possibilitats per practicar el seu esport, i, tot i les dificultats, segur que aquest nou pavelló aporta molt a nivell social, familiar i de salut. Gaudiu-ne”.

Han estat nombrosos els salouencs que no s’han volgut perdre aquest acte d’inauguració i s’han atansat fins al c/ Maria Castillo on l’alcalde ha fet el descobriment de la placa commemorativa. Seguidament els assistents han pogut gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions per part dels tècnics. Al finalitzar la visita els presents han sortit a l’exterior on ha tingut lloc un petit refrigeri que ha servit per intercanviar opinions i seguir gaudint d’aquest nou pavelló poliesportiu.

Properament també entraran en funcionament una sèrie de serveis complementaris que complementaran al nou pavelló, integrats en un parc públic de dues hectàrees al voltant de la zona educacional, com podem ser una pista d’educació viària i de patinatge, un circuït de bicis, unes pistes de pàdel i una zona d’aparcament, tot unit per camins pavimentats, enjardinament i arbrat.

Galeria d'imatges

petita_pista.jpg
parlaments_1.jpg
pista_desfilada.JPG
desquenes.jpg

Document Actions