Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'inicien els treballs de millora de l’accés al Far de Salou per la zona del Mollet

dimecres 18 març 2015

Els treballs tenen un cost de prop de 35.000 euros i adecuaran l'espai com a punt de partida dels usuaris cap al camí de Ronda

 

Les obres de millora de l'accés al camí de Ronda en el tram que va cap al recinte del Far de Salou estan ja en marxa. En aquest punt, hi ha una zona d’aparcament on s’està treballant en una clara millora de l'espai per a l’accés rodat i molt especialment per facilitar les maniobres dels vehicles.

Els treballs, que ténen lloc al final del carrer Cala Crancs, són especialment importants donat que esdevenen el punt d’accés més important cap al Recinte del Far i vers la zona del mirador del Mollet del far. El final de carrer es converteix en un carreró que dóna accés a dues comunitats de veïns i que aporta unes magnífiques vistes dels relleus accidentats de les caletes de la zona, les puntes rocoses...

El pressupost de l'obra és de 34.999,99 euros, que es destinaran a la pavimentació de l'aparcament, la protecció i la senyalització de la zona, a més d'altres treballs de jardineria i instal·lació de mobiliari urbà. A més, es duran a terme treballs complementaris a la zona del camí de ronda com el tractament de petits talussos, moviments de terra i la incorporació de graons per minimitzar alguns punts de pas més complicats.

En un futur, quan estigui habilitat el camí entre Cala Crancs i el Mollet del Far, aquest accés serà encara més important, donat que esdevindrà el punt de partida per descobrir el camí de Ronda a través de Cala Morisca.

Galeria d'imatges

web.jpg
DSC_1024.JPG

Document Actions