Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'inicien les obres de remodelació d’un tram del passatge de la Jota

dimecres 11 març 2015

S’hi estan realitzant obres de renovació del paviment, instal·lació de pluvials i d’enllumenat públic a més de mobiliari urbà i de senyalització 

 

Les obres de remodelació del passatge de la Jota, en el tram que va entre el C/Barbastre i el c/ Saragossa  s'han iniciat aquesta mateixa setmana. Els treballs, que afecten aquest vial d'uns 55 metres de longitud i d'uns 5 metres d'amplada mínima, consisteixen en una renovació en profunditat de la imatge d'aquest carreró d'ús de vianants així com una millora per als veïns amb una renovació del paviment, dotació de xarxa de pluvials, renovació dels trams antics de la xarxa d’abastament d’aigua, instal·lació d’enllumenat públic, així com la col·locació de mobiliari urbà i posterior senyalització.

Els treballs que executa l'empresa Nousol Promotors 2007 SL. es preveu que finalitzin, segons els serveis tècnics municipals, en un període de dos mesos i tenen un pressupost d’execució per contracte de 56.745,77 €.

Pel regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, “l'actuació en aquest passatge suposa una millora important tant a nivell funcional com estètic, ja que es tracta d'un punt molt cèntric en la zona propera a Carles Buigas i  on som conscients que calia actuar-hi”.

Galeria d'imatges

jota.jpg
jota.jpg
DSC_0894.JPG
DSC_0891.JPG

Document Actions