Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'inicien les patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d'Esquadra a Salou

dimecres 10 desembre 2008


La Policia Local de Salou i els Mossos d'Esquadra van donar ahir dimarts el tret de sortida a l'operació Grèvol, un pla d'acció conjunt que busca sumar i coordinar esforços de cara a la seguretat en la zona comercial del municipi (carrers Barcelona, Ponent, València i Església) durant el període de Nadal.
'No es tracta d'una campanya, sinó d'un mètode de treball nou, que esdevindrà habitual, amb el qual sortirà beneficiat el ciutadà. Aquest mètode consistirà en patrulles mixtes que informaran i donaran petits consells als comerciants per prevenir furts i estafes, com ara el de no fer caixa fins que no s'hagi tancat l'establiment', va dir l'inspector cap de la Policia Local de Salou, José Luis Gargallo.
Gargallo va al·ludir també als controls que realitzen tots dos cossos de seguretat a les entrades de la localitat i de les urbanitzacions perquè els delinqüents sàpiguen que no els serà fàcil actuar i per eradicar la sensació d'inseguretat.

L'inspector cap de districte Salou-Vila-seca dels Mossos d'Esquadra, Jordi Gómez, va parlar també de la importància que té la coordinació dels dos cossos de seguretat i va explicar que el servei es reforçarà amb vista al Cap d'Any.

El Pla d'Acció Grèvol s'aplicarà aquest Nadal a tota la demarcació tarragonina.

Document Actions