Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'instal·larà un marcador electrònic al camp de futbol de Salou

dimarts 16 octubre 2007

L'Ajuntament de Salou instal·larà un marcador electrònic al camp de gespa artificial de l'Estadi Municipal. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat aquest migdia l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i el cap de Relacions Institucionals a Catalunya d'Ibercaja, Alfons Medina.

En virtut d'aquest conveni, el consistori rebrà de la Caja de Ahorros y Monte de Piedad de Zaragoza, Aragón y Rioja 'Ibercaja', en concret, 4.767,60 euros en concepte de col·laboració per la millora de les instal·lacions esportives fins al 2014; i en els actes esportius a celebrar en l'esmentat pavelló, situat al carrer Barenys, figurarà IBERCAJA com entitat col·laboradora en exclusiva en el marcador electrònic.

L'objectiu de l'acord és potenciar i continuar la promoció de la pràctica esportiva com mitjà de formació integral; i respondre les necessitats d'una població amb un fort creixement demogràfic.

A l'acte de signatura del conveni hi ha assistit també el regidor d'Esports, Daniel López; la regidora d'Hisenda, Rosa Pasquina; i el director de l'oficina d'Ibercaja de Salou, Josep Lluís Duran.

Document Actions