Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'instal·len nous aparells de climatització als centres educatius de Salou

dimarts 12 agost 2008

L'Ajuntament de Salou ha dotat els CEIPs Santa Maria, Europa i Salou, i els IES Salou i Jaume I de nous aparells de climatització per tal de millorar les condicions dels centres educatius del municipi. 'La idea és que tots els centres públics de la localitat tinguin aire condicionat en totes les seves instal·lacions comunes. Aquest estiu hem iniciat una 1ª fase d'instal·lació d'aparells que es completarà posteriorment en diferents fases', ha explicat el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal.
Aquesta primera fase ha consistit en la instal·lació d'aparells de climatització en un total de 17 aules comunes repartides entres aquestes escoles i instituts, com per exemple, sales de professors, aules de música, aules d'informàtica i sala d'actes.
La tecnologia escollida ha estat del tipus 'Inverter', la qual, a diferència dels sistemes convencionals, adapta la velocitat del compressor a les necessitats de cada moment, permetent un consum únicament de l'energia que és necessita per arribar a la temperatura seleccionada, produint menors oscil·lacions de temperatura i aconseguint una major estabilitat ambiental i confort. D'aquesta forma es produeix menys soroll, menys consum elèctric, major confort i la prolongació de la vida útil del compressor.
Les obres corresponents a la primera fase tenen un pressupost total de 46.565,88 euros i ja estan finalitzades a tots els centres, excepte a l'IES Salou on resten per acabar.
Cal remarcar el fet que es realitzarà un programa de manteniment i control necessaris pels nous aparells instal·lats, així com pels ja existents en els centres educatius abans esmentats.

Document Actions