Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'obre el període de preinscripcions per a l'Aula Municipal de Formació de Persones Adultes

dimecres 29 agost 2007

El període d'inscripció a l'Aula Municipal de Formació de Persones Adultes s'iniciarà el proper 3 de setembre i s'allargarà fins al 7 de setembre. Durant aquests dies, qui estigui interessat podrà apuntar-se a aquesta aula que ofereix tot un seguit de programes i activitats formatives que permet a les persones adultes accedir als diversos nivells del sistema educatiu, desenvolupar les seves capacitats, enriquir els coneixements i millorar les seves competències bàsiques, tècniques i professionals.
En concret, els ensenyaments que s'impartiran en aquest centre són: un curs d'iniciació a la llengua castellana (nivell bàsic); un cicle de formació instrumental (nivells I, II i III), adreçat a persones majors de 20 anys, sense dificultats a nivell oral pel que fa a la llengua catalana i castellana, sense estudis primaris acabats i que volen millorar competències bàsiques en matèria de llengua castellana, llengua catalana, matemàtiques i coneixement de l'entorn físic i social.; i un curs de preparació a la prova d'accés dels cicles formatius de grau mitjà, per als joves majors de 16 anys, que no han superat l'ESO i volen seguir estudiant.
Enguany, com a novetat, també s'ofereix un cicle d'educació secundària, que consisteix en un curs de preparació per superar les proves específiques que el Departament d'Educació convoca dues vegades l'any i que està pensat perquè els majors de 18 anys que tinguin el nivell inicial necessari per seguir els mòduls corresponents puguin obtenir el títol de Graduat en Educació Secundària (GES). El curs de preparació a la prova d'accés dels cicles formatius de grau superior que el Departament d'Educació convoca un cop l'any és una altra de les novetats i l'edat miníma per accedir-hi és els 18 anys.
A banda d'aquests ensenyaments, l'Aula Municipal de Formació de Persones Adultes brinda un servei d'atenció individualitzada per informar, orientar i assessorar sobre els recursos educatius existents a la zona i les sortides professionals, dirigit a persones majors de 16 anys, amb cita prèvia.
Per a més informació i matrícula cal adreçar-se a la mateixa aula, situada a la Masia Tous, al carrer Maria del Castillo, davant del Centre Veterinari Salou, paral·lel al carrer Ciutat de Reus o trucar al telèfon 977 388 851.
L'horari de secretaria durant el mes de setembre és de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.00 hores i els divendres, de 10.00 a 13.00 hores. A partir de l'inici de les classes, cal demanar cita prèvia.

Document Actions