Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'obre el període d'inscripció del Carretera i Manta 2014

Els interessats es poden apuntar a la Masia Tous des d’avui dia 7 de gener i durant tot l’any fins omplir les places de cada activitat

dimarts 07 gener 2014

Les persones interessades en la oferta formativa de la quinzena edició del programa juvenil del Carretera i Manta (C&M) per aquesta temporada 2014 ja poden realitzar la seva inscripció. Aquest programa es realitza de manera conjunta entre els Ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils.

Les inscripcions es poden realitzar a la Masia Tous des d’avui dia 7 de gener i durant tot l’any fins omplir les places de cada activitat.  L’horari de la Masia Tous és de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00 hores. També es pot realitzar la inscripció mitjançant la oficina virtual de l’Ajuntament de Salou.

La proposta – adreçada a joves de 14 a 30 anys – preveu un total de 34 activitats, tres més que l’any passat i recull moltes novetats: de fet, un 50% de les mateixes es renoven totalment atenent les demandes dels mateixos usuaris.

D’entre les activitats i novetats importants que s’inclouen al nou C&M hi ha des de cursos de preparació pel First Certificate in English i el Preliminary English Test de Cambridge; cursos on-line  que permeten una inscripció més massiva (community manager, manipulador aliments i cerca i millora de feina); activitats aquàtiques (paddle surf, caiak per les cales de Salou i bateig submarinisme), o un curs de llenguatge de signes. També s’inclou una “Lanparty” conjunta entre els 3 municipis, i una esquiada ‘low cost’ (puja i baixa) per només 30€, a més de les clàssiques esquiades a Andorra. Es manté el curs d’introducció al xinès i el de rus per la bona acollida que ha tingut.

En aquesta edició els concursos que es plantegen amb la intenció de comptar amb la implicació dels joves i de les entitats juvenils pel programa del 2015, tant pel que fa als aspectes de disseny com de contingut, així com també destaca una innovació important, una app per a mòbils amb un codi QR per a tots els joves tant per a iphone com per a android.
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha animat  a tots els joves a participar i ha afegit que “s’ha realitzat un gran esforç des de les diferents administracions per mantenir i ampliar una oferta formativa i lúdica molt completa i àmplia a través d’aquesta nova edició de Carretera i Manta. Per Salou, és prioritari oferir una atenció i resposta a les necessitats dels joves que formen una part molt important de la nostra societat”.

En aquest sentit, les activitats formatives que s’incorporen al programa compten amb bonificació del 75% i no s’incrementen preus per tal de fer-ho el màxim assequible als joves. El pressupost d’enguany, seguint la línia d’austeritat impulsada els darrers anys,  es fixa en 105.644 €.

Fitxers adjunts

Document Actions