Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'obre l'Oficina d'Atenció a l'Autònom a Salou

dimarts 08 juliol 2008

L'Ajuntament de Salou posa en funcionament l'Oficina d'Atenció a l'Autònom (OAA) avui dimarts 8 de juliol. L'horari de l'oficina, que està situada al segon pis del Centre Cívic, és de 9 a 14 hores els dimarts i els dijous.

L'oficina està gestionada de forma conjunta per l'Associació Intersectorial d'Autònoms de Catalunya (AIAC) i PIMEC AUTÒNOMS, gràcies al conveni que van signar amb el consistori salouenc el passat 11 de juny.

L'objectiu de l'OAA és donar servei als professionals autònoms en actiu del municipi. En concret, les accions que es duran a terme consistiran en oferir suport i assessorament, ajudar a les associacions de la població a realitzar gestions administratives, difondre informació de les entitats empresarials de Salou i col·laborar en la confecció d'una guia empresarial- professional de Salou i en l'organització de fires al carrer i cursos de formació. Altres funcions de l'Oficina d'Atenció a l'Autònom seran: convocar reunions periòdiques de seguiment i suport a les associacions i també a l'Àrea de Promoció de la Cuitat de l'Ajuntament en tot allò que precisi el personal assignat a l'OAA.

Aquesta atenció des de l'OAA complementarà el servei d'atenció a l'emprenedor, per a la creació de noves empreses, que ofereix l'Ajuntament des de la seva Àrea de Promoció Econòmica.

Document Actions