Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'obre una nova convocatòria per a tres borses de treball de monitors/es

L'Ajuntament de Salou ha convocat tres noves borses de treball de monitors/es, la primera de monitors esportius, la segona de monitors genèrics i la tercera de monitors amb el títol de lleure. El termini de presentació d'instàncies és del dia 1 al 20 d'octubre de 2011

divendres 30 setembre 2011

Aquesta convocatòria deixa sense efectes l'anterior convocatòria de tres borses de treball permanents de monitors, i els aspirants que formaven part d'aquelles borses passen automàticament a formar part de les noves borses de treball.

Dins dels 20 dies de termini de presentació d'instàncies es poden presentar nous aspirants i els aspirants que ja hi formen part poden presentar documentació addiconal a la ja aportada anteriorment.

A l'apartat d'Oferta Pública d'Ocupació d'aquesta plana web podeu consultar l'anunci de la convocatòria amb les bases específiques que regiran aquest procés selectiu,  així com accedir al model d'instància per sol·licitar participar en aquesta convocatòria i també l'últim llistat actualitzat de les borses de treball permanents de monitors/es per consultar la seva inclusió a la borsa i no tenir que tornar a presentar instància.

Document Actions