Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'obre una oficina de l'OAC al Triangle de Salou

dimecres 01 juliol 2009

La descentralització i l'apropament al ciutadà, motius del trasllat que es mantindrà fins el 4 de setembre

El Centre Cívic del Triangle és la seu un any més del servei descentralitzat de l'oficina d'atenció al ciutadà (OAC) que pertany a l'Ajuntament de Salou que ja ha obert les seves portes de les 10 a les 13,30 hores. Els ciutadans que ho desitgin podran acudir a la OAC per fer diversos tràmits municipals com ara registrar documents d'entrada; actualitzar el padró municipal d'habitants; cursar la inscripció i la renovació al Servei d'Ocupació; fer arribar queixes i suggeriments a la via pública i a les platges; rebre les corresponents targetes de zona blava; obtenir el certificat digital IdCat; així com rebre diversa informació municipal.

Aquest servei pretén donar una millor atenció als veïns de la zona, apropant l'administració al ciutadà i posant al seu abast els mecanismes necessaris per a millorar la relació entre l'administració i l'administrat. El servei descentralitzat tancarà les seves portes el primer divendres de setembre (dia 4). L'alcalde de la població, Pere Granados, avui ha visitat el centre del Triangle on, més enllà de l'OAC, també s'hi mantindrà activitat com a centre cívic per als veïns de la zona la resta de l'any.

Segons ha explicat regidor de Gestió Econòmica i gestió Interna, Jesús Barragán, com a novetat enguany s'hi instal·larà zona wi-fi al centre cívic, a més d'unes taules per a la pràctica del ping-pong i també s'hi programarà un seguit d'activitats lúdiques i festives per dinamitzar aquesta seu on també s'hi celebraran les reunions dels Consells Assessors Territorials de Cap Salou.

Document Actions