Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

S'ofereixen nous serveis i abonaments per a les instal·lacions esportives de Salou

divendres 12 setembre 2008

El polisportiu de Salou ofereix nous serveis i abonaments gràcies a l'ampliació de les seves instal·lacions. Per tal que s'adaptin millor a les necessitats i gustos dels consumidors, els nous abonaments combinen la piscina, la sala de fitness i les activitats dirigides, en packs que van des dels 28 euros si només s'escull l'abonament fitness, fins els 52 euros si es tria l'opció psicina + fitness + activitats.
Els abonaments que inclouen fitness donen dret a utilitzar l'espai anomenat sala de fitness, dins de l'horari establert, que inclou la utilització lliure de material càrdiovascular, isotònic, pes lliure i aquelles activitats dirigides que s'incloguin en l'oferta (estiraments-abdominals). En aquest espai sempre hi haurà un monitor especialitzat.
A banda, per 10 euros addicionals al mes, es pot escollir l'entrenament personalizat, que incorpora una entrevista personal per preparar el programa i fer-ne un seguiment i valoració, un assessor esportiu per aconsellar de la manera més adient com assolir els objectius amb les activitats que s'ajustin al teu gust i preferències, i un Programa Esportiu Personalitzat (PEP) per perdre pes, fer tonificació o augmentar la massa muscular.
Amb els abonaments d'activitats, es pot participar en qualsevol de les activitats programades, excepte en les que requereixen suplement i, sempre i quan, l'aforament de la sala on es fa l'activitat ho permeti, ja que no es garanteix plaça. Aquest abonament inclou Aerobic, GAC, Latino, TBC, Body Step, Ciclo-Indoor, Sempre en Forma i Power Fit, entre d'altres. A més, té l'avantatge de poder gaudir d'un 50% de descompte en altres activitats dirigides com tai-txi, dansa del ventre o aikido, i aquelles que es comuniquin de nova creació i que no estiguin en l'oferta actual.
Per últim, hi ha els abonaments que inclouen piscina. Aquests contenen la piscina amb bany lliure, més sauna i bany de vapor; però no inclouen els cursets i activitats d'aigua dirigides. Tothom que triï aquests abonaments, també es podrà beneficiar d'un 50% de descompte en activitats dirigides d'aigua (cursets de natació, Aquagym i Matronatació).
Primerament, però, cal pagar una quota d'inscripció de 20,55 euros. A més, es podrà mantenir la condició d'abonat durant el període que no es pugui assistir, pagant la quota de manteniment que és de 15 euros.
Aquelles persones que es van inscriure en el període abril-juny del curs passat i estiu 2008, poden adquirir aquests nous serveis del 17 al 19 de setembre a la recepció de la Piscina Muncipal. Aquests usuaris no hauran de pagar la matrícula si s'inscriuen abans del 15 d'octubre.
Les noves inscripcions seran ateses a partir del 20 de setembre al mateix lloc. L'horari d'obertura al públic és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.30 hores i els dissabte només en horari de matí.
Per tal de realitzar els tràmits de la inscripció, es necessari portar el DNI o Passaport, una foto de carnet o venir personalment a fer la inscripció i l'original o una fotocòpia de la primera plana de la cartilla del banc. Caldrà a més, signar una autorització per a la domiciliació bancària.

Document Actions