Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sol·liciten a l'Agència Catalana de l'Aigua la neteja urgent del barranc de Barenys

dimarts 05 maig 2009

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha sol·licitat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) la neteja urgent de la llera del Barranc de Barenys, de Salou. Després de les diverses queixes veïnals que han arribat fins al departament d'Enginyeria Municipal de l'Ajuntament de Salou s'ha constatat que, en tot el seu recorregut, està ple de canyes que en qualsevol avinguda d'aigües es podrien desprendre produïnt taps als punts conflictius, especialment al carrer Carles Roig i a la via del tren, com ja va succeir aquest hivern.
Així, des d'alcaldia es pretén millorar l'aspecte visual del barranc a més d'evitar danys al barri de Salut, una zona inundable quan hi ha xàfecs d'importància. L'alcalde, Pere Granados, ha explicat que 'no podem permetre que el barranc estigui en aquestes condicions de deixadesa i brutícia ja que, al marge de la imatge, es podrien produir danys personals i a la propietat privada'. A més, de cara a la temporada d'estiu 'no podem permetre que Salou tingui aquest aspecte'.
Aquesta mesura entronca amb una de les prioritats del nou govern municipal que pretén aprofundir especialment en en la neteja urbana del municipi amb accions enaminades a la dignificació de l'entorn.

Document Actions