Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sorea amplia el telecontrol a dos dipòsits d’aigua per optimitzar el servei que es presta a Salou

dilluns 20 juliol 2015

L’empresa concessionària d’aigües ha instal·lat un sistema als dipòsits de capçalera per controlar remotament la xarxa

 

L’empresa concessionària d’aigües a Salou, Sorea, continua modernitzant la xarxa d’aigües del municipi i darrerament ha implementat l’ampliació dels equips de telecontrol dels dipòsits de capçalera d’aigua a la capital de la Costa Daurada; les ubicades a les urbanitzacions Núria i Glorieta.

Concretament la millora ha consistit en instal·lar quatre cabalímetres:  dos a les sortides del dipòsits de capçalera de Núria i dos més a la urbanització Glorieta. Aquests cabalímetres estan connectats a dues  unitats remotes que transmeten la informació de manera continuada al centre de control operatiu de Salou.

Aquest sistema, permet tenir un seguiment ininterromput les 24 hores del dia per controlar  l’evolució dels consums d’aigua  que es generen  en cada sector, veure els nivells de dipòsit, possibles intrusismes, fallida de tensió , etc.

Des de l’empresa concessionària asseguren que un cop analitzades les dades diàries, es pot determinar els rendiments de cada sector en funció dels cabal mínims nocturns o puntes de consum anormals, relacionades amb avaries de la xarxa, entre d’altres. Totes aquestes senyals crítiques, estan associades a un sistema d’alarmes, connectades al personal de servei.

Galeria d'imatges

sorea.jpg

Document Actions