Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Sorea llança a Salou i Vila-seca un innovador sistema de notificacions del subministrament d'aigua

dilluns 28 novembre 2016

Els usuaris ja es poden donar d’alta en aquest servei gratuït i actualitzar les seves dades a través del punt de contacte de la pàgina web de Sorea

Sorea, companyia integral de serveis d’aigua, posa en marxa el nou sistema de “Servialertes”, que permet informar de tot tipus de novetats i avisar les persones afectades en cas que es doni una interrupció eventual en el subministrament. Advertirà tant si es tracta d’una incidència programada per una operació de manteniment, com si es dóna una avaria fortuïta a la xarxa d’abastament. Amb aquesta nova fórmula de serveialertes Sorea podrà informar sobre nous serveis, factures, instal·lacions i estar en contacte en tot moment amb els clients.  A més, Sorea directament podrà identificar els usuaris que quedin afectats per eventuals incidències i enviar una comunicació via sms o correu electrònic informant sobre el seu estat i les previsions. Amb aquest nou servei, s’estalvia temps i es guanya en tranquil·litat.

Aquesta iniciativa s’emmarca en un conjunt de solucions d’innovació de l’empresa i de millora de la informació, dirigides a aproximar-se a les persones i a prestar un servei diferencial i de qualitat. Progressivament, Sorea anirà implantant aquest servei gratuït a altres municipis de Catalunya.

Sorea al llarg del 2016 ha incrementat la comunicació amb els usuaris del servei d’aigua utilitzant l’enviament de sms o mail, que s’han demostrat eines molt més efectives que el telèfon de casa o el correu ordinari. Per aquest motiu, la companyia incorpora aquesta nova via de comunicació amb els seus clients, amb la premissa bàsica de que siguin notificacions d’utilitat i necessàries. No es tracta d’un canal amb finalitat publicitària, sinó d’un servei gratuït i únicament d’informació útil relacionada amb el servei d’aigua.

Per obtenir aquest servei totalment gratuït és indispensable que Sorea disposi de les dades actualitzades dels seus usuaris. És per això que la pàgina web de Sorea compta amb un punt de contacte gratuït i un formulari per sol·licitar l’activació del servei de Servialertes on indicar el telèfon mòbil i/o adreça de correu electrònic personal.

Aquest servei es fa respectant sempre la Llei de Protecció de Dades.

Galeria d'imatges

sorea.jpg
foto_wicot.jpg
foto_wicot.jpg
servialertes.jpg

Document Actions