Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

STSGRUP s’afegeix a la borsa de treball municipal

La empresa del sector sociosanitari contemplarà entre els inscrits a aquest servei municipal candidats per les seves vacants professionals

dilluns 23 juliol 2012


L'empresa STS Gestió de Serveis Sociosanitaris formarà part a partir d'avui del conjunt d'empreses adscrites a la borsa de treball municipal i oberta a totes aquelles persones del municipi que es troben en situació d'atur. L'alcalde de Salou, Pere Granados, i el director de l'empresa, Àngel Barberan han signat avui aquest conveni de col · laboració per donar opcions professionals als demandats de la borsa. El regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, també ha estat present en la signatura.

L’alcalde ha explicat que “és molt positiu poder ampliar la nostra borsa de treball amb una empresa que pot necessitar personal sociosanitari donat que també comptem en la nostra borsa de treball amb personal d’aquest perfil” i ha afegit que “la borsa de treball existent vol aglutinar el màxim d’empreses per tal de poder disposar d’un major número d’ofertes laborals al servei de tants ciutadans que esperen trobar feina aviat ”.

STSGroup compta a Salou amb un centre sociosanitari i de residència assistida al casc urbà de Salou  amb una capacitat total de 135 places residencials. A més, desposa d’altres serveis com pot ser el transport sanitari urgent i programat al Camp de Tarragona a més d’altres centres i serveis asistencial al territorio.

Amb aquesta signatura i les previstes a curt termini  s’arribarà a una veintena d’ empreses o institucions que s’ha compromès a tenir present la borsa de treball municipal a l’hora de contractar personal; entre elles hi trobem les concessionàries i societats empresarials com ara Sorea, Urbaser, Eyssa, SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A; a més de l’empresa d’integració de discapacitats Indisa Serveis i de les empreses Càmping Sangulí SAU, 4R-Hotels  i de Serveis Turístics Salauris 2008 SLU i Brisasol, a més de la Fundació de l’Escola Internacional del Camp Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions