Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SUBHASTA per la venda d'una finca d'ús RESIDENCIAL a SALOU

divendres 19 maig 2006

L'Escola Elisabeth, Societat Cooperativa Catalana Ltda., celebrarà properament una subhasta per a la venda d'una finca a Salou.

Ús residencial: 15.000 metres de sostre construits (baixos més cinc plantes). Finca objecte de la subhasta en lot únic propietat de la Societat Cooperativa d'ensenyament ESCOLA ELISABETH SCAT. COOPERATIVA CAR. LTDA. Inscrita amb el núm. 54.475 en el volum 1851, llibre 764, foli 33 del Registre de la Propietat Vila-seca/Salou.

Condicions de la subhasta: sistema a 'sobre tancat'. Les propostes, amb la documentació corresponent, es presentaran a la Notaria Soler de Salou amb el límit màxim de presentació el dia 23 de maig de 2006 dins l'horari de despatx de la notaria. Només es pot presentar una proposta per licitador.

El tipus de sortida per la subhasta s'ha fixat en 18.192.633 EUROS més IVA. El tipus de sortida podrà ser millorat a l'alça, rebutjant-se les propostes per un import inferior.

La documentació relativa a la present subhasta amb les condicions generals i particulars de la meteixa, les certificacions del Registre de Domini i Càrregues i altra documentació complementària, pot consultar-se a la Notaria Soler, C/ Francolí, núm. 12, baixos, 32840 SALOU.

Més informació a: www.escolaelisabeth.com

Document Actions