Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Surt a la llum el tercer número del butlletí informatiu 'Salou Vila Comercial'

dimarts 16 octubre 2007

L'Ajuntament de Salou ha publicat el tercer número del butlletí informatiu 'Salou Vila Comercial', amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat. En total, ha editat 800 exemplars d'aquest butlletí gratuït que serà distribuït pels establiments associats i per les dependències municipals.

En aquest número, es donen a conèixer les actuacions que es duran a terme properament des de la regidoria de Comerç per impulsar el desenvolupament i la millora comercial de Salou. Aquestes actuacions consisteixen, per exemple, en l'organització d'un tercer cicle de conferències sobre gestió comercial, dirigit a tots els comerços i al mercat municipal de la localitat; i la posada en marxa d'una campanya de promoció titulada 'La teva botiga preferida'.

Aquesta campanya es basarà en un concurs de dibuix obert a la canalla de la població. Els millors dibuixos passaran a formar part d'un calendari del municipi que es repartirà a les més de 150 botigues associades a les entitats de comerciants integrades en el pla de dinamització comercial del municipi (l'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou i l'Associació de Comerciants Salou Obert tot l'Any) a finals d'any. Aquesta serà la tercera edició d'aquest tipus de calendari, atès l'èxit de les edicions anteriors.

A banda d'això, en aquesta publicació es recorda que des del passat mes d'agost els ciutadans disposen de la segona edició de la guia de comerços i serveis de la ciutat; i de la pàgina web de 'Salou Vila Comercial' (http:// www.saloucomercial.com) , amb informació actualitzada de les campanyes i actuacions realitzades, així com les notícies i l'agenda de les activitats previstes. També s'inclou un article de reflexió entorn al comerç de Salou del tècnic de comerç de l'Ajuntament, Manel Gea; i un apartat de suggeriments/opinió en què s'anima la ciutadania a participar en l'edició d'aquest butlletí informatiu, a través del correu electrònic mgea@salou.org.

Document Actions