Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Surt a la llum una revista gratuïta adreçada a la joventut de Salou

dimecres 21 novembre 2007


El passat divendres dia 16 es va donar a conèixer al municipi de Salou una nova revista mensual i gratuïta, anomenada Salou Magazine. La presentació d'aquesta publicació es va fer en to humorístic pels carrers de Salou, la mateixa tarda de divendres.

Aquest projecte és una de les propostes dutes a terme des del recent renovat Consell Local de Joventut, entre altres consistents, per exemple, en organitzar una festa de Cap d'Any.

L'actual president del Consell Local de Joventut i codirector de la mateixa revista, Indaleci Salas, defineix aquesta nova publicació editorial com un 'nou mitjà de comunicació al servei dels salouencs i salouenques, una nova oportunitat d'expressió amb una finalitat didàctica i positiva per a la joventut del municipi'.

Per la seva banda, el regidor de Joventut i Esports, Daniel López, qualifica la revista com 'un pas endavant dins del pla d'acció de polítiques juvenils i una oportunitat única i molt important perquè la gent jove de Salou tingui el lloc i la força que realment es mereix'.

Salou Magazine parlarà sobre la realitat social, cultural i esportiva i altres qüestions d'interès, a través d'una extensa i diversa 'paleta' de col.laboradors on pràcticament tots formen part, d'una manera o altra, del propi municipi.

Document Actions