Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Suspesa l’obra Des-classificats programada al TAS

Aquest dissabte a la tarda hi haurà sessió de teatre infantil amb El mal de panxa d’en Bernat

dimarts 22 febrer 2011

L'obra de teatre prevista pel 5 de març Des-classificats amb Emma Vilarassau s’ha anul·lat per causes alienes a la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou.  Per tant, aquelles persones que hagin adquirit ja l’entrada pel servicaixa, via telèfon o per internet veuran automàticament retornat l’import de la despesa. Aquelles persones que hagin comprat les entrades a l’oficina de Cultura i Festes hauran de passar per la mateixa per rebre l’import corresponent de les entrades. L’horari de l’oficina és de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i els dimarts i dijous de les 17 a les 20 hores.

D’altra banda, aquest dissabte a la tarda tindrà lloc una nova sessió de teatre infantil. L’obra programada és ‘El mal de panxa d’en Bernat’ a càrrec de la companyia Xoi Mangoi. És un espectable familiar amb titelles, actors i cançons originals de Marc Parrot. En Bernat és un nen una mica trapella i malgastador. Després de menjar-se tot el pastís de xocolata del seu aniversari agafa un mal de panxa de mil dimonis que el farà somiar molt. Viatjarà en aquests somnis fins al Planeta de l'Aigua, on serà coronat com a “Rei Bernat”, i on, com tots els reis, farà el que voldrà sense que això sigui per força el millor per al planeta. També serà perseguit pels habitants del Planeta Fasfut que provaran de fer-lo passar per l'embut i, finalment, arribarà al laboratori d'un científic una mica tronat que busca la fórmula per convertir la Terra en el Planeta de Ferralla. Es tracta doncs d’un espectacle que fa reflexionar sobre els problemes del planeta i la manera d’afrontar-los. I també sols els mals hàbits de comportament que s’adquireixen de petit.

L’obra començarà al TAS a les sis de la tarda i el cost de l’entrada és de 3 euros, 2 en el cas del socis del Club Xic’s.

Document Actions