Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'Tasta Salou' torna aquest dijous, 8 de febrer

dimarts 06 febrer 2024

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou reprenen la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’, aquest dijous, 8 de febrer.

Un total de 14 restaurants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal.

Per completar-lo, cal haver degustat catorze propostes gastronòmiques a qualsevol dels restaurants.

Es tracta d’una degustació per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, entre setmana, i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.

En aquesta edició hi participen els següents restaurants: RESTAURANT COOK & TRAVEL(C. Llevant, 5), EL TOTXO TAVERNA (C. Barcelona, 40), HUMA (C. Barcelona, 62), MRKT DE EDU CUESTA (C. Francolí, 8), THAI SALOU (C. Barbastre, 13), LA TABERNA DEL ANCORA (Autovia Salou a Reus, 3), HOUSE OF ILLUSION (Espigó del Moll, s/n), LA TECA SALOU (C. Ciutat de reus, 28), LA GRESCA FOOD & DRINKS (C. del Camí Reial, 2), RESTAURANT CÓRCEGA (C. Major, 31), 4R CASABLANCA RESTAURANT (Passeig Miramar, 12), VERMUTERIA CAL TITO (C. València, 20), EL MORRO (Via Roma, 3), MALAPÉCORA (Via Augusta, 14).

Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de ‘Tasta Salou’ es podran consultar a la pàgina de Facebook i a l’Instagram @tastasalou; i a la plana web

Fitxers adjunts

Document Actions