Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tècniques municipals d’Èrmua visiten l’Ajuntament de Salou

L’objectiu de la visita és col.laborar i trobar sinèrgies en la modernització dels procediments admnistratius

dilluns 18 abril 2011

L’alcalde Pere Granados i el Regidor de Gestió Econòmica i Serveis Interns,  Jesús Barragán van rebre al personal tècnic de les àrees de Qualitat i Normalització de l’Ajuntament d’Èrmua que van visitar les dependències municipals i van mantenir una reunió de Treball amb els seus homòlegs a Salou. En aquesta trobada, també va estar present el Cap de Sistemes d’Informació de l’Ajuntament, Jesús Redón.

 L’objectiu de la visita era, per una banda, conèixer l’evolució en el procés de modernització administrativa de l’Ajuntament de Salou per tal d’aplicar algunes de les millores al municipi d’Èrmua, i per altra banda, el municipi biscaí, referent en qüestions de normalització de procediments administratius, va aportar la seva experiència.

L’equip del Departament informàtic de Salou i l’equip d’Ermua van establir lligams per possibles futures col•laboracions en projectes comuns en format de cooperació. Cal recordar que al gener de 2008, un grup de tècnics de Salou es van desplaçar fins a Èrmua en una visita que va servir de punt de partida per les primeres fases del procés de modernització engegat per l’Ajuntament de Salou.

L’alcalde de Salou,  Pere Granados, va interessar-se per la feina realitzada per les tècniques i va destacar que “la col•laboració entre les dos administracions és molt positiva donat que permet treure el màxim rendiment als recursos que necessitem aprenent de l’experiència dels altres i mostrant el que nosaltres estem aplicant”  i va afegir que “esperem poder fer extensiu aquesta manera de treballar en projectes d’innovació també en altres àmbits”.

Document Actions