Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

The Amy’s, tribut a Amy Winehouse i la Xaranga Bandarra Street Orkestra posen avui el ritme a la nit més daurada

dimecres 10 agost 2016

Els actes de dimarts suspesos a causa de la pluja es traslladen al dijous  a les 23h en el cas de la Màgia dels musicals, mentre que la nit del foc es passa a divendres a les 21 hores

 

Durant els propers dies les Xic’s Daurades s’instal·laran a diferents punts del municipi perquè els mes petits puguin  divertir-se amb els inflables de 17 a 20h

Les Nits Daurades de Salou continuen avui amb les Xic’s Daurades per als més petits de la família. A partir de les 17 hores i fins les 20 hores la Plaça de la Província acollirà els diferents inflables on poder saltar i divertir-se. Recordar que les Xic’s Daurades es repetiran al llarg de la setmana de 17 a 20 hores en diferents indrets del municipi per tal de descentralitzar-les i poder arribar a tots els barris del municipi.

Ja per la nit, la Xaranga Bandarra Street Orkestra començarà posant el ritme a partir de les 20 hores al Passeig Jaume I. Tot seguit, la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou acollirà el concert The Amy’s Big Band per reviure en directe les millors cançons de la desapareguda Amy Winehouse.

Demà dijous, la Plaça de les Comunitats Autònomes es convertirà en l’escenari principal amb l’Espectacle de Folklore Aragonés a càrrec del Grupo Folklórico Jaime I i el grup convidat Alegría de Aragón a les 21 hores. Tot seguit, a les 23 hores, es dura a terme la Màgia dels Musicals a càrrec de House Of Illusion i l’actuació del mag Rodney James Piper, la qual es va haver de suspendre el passat dimarts a causa de la pluja.

Així mateix, la Nit del Foc prevista per ahir dimarts –dia del pregó inicial de la festa- que també es va haver de suspendre a causa de la pluja, es durà a terme el divendres dia 12 a les 21 hores al Passeig Jaume I. El recorregut sortirà de davant del Patronat de Turisme- Xalet Torremar- fins al monument Jaume I i tornada al mateix Patronat.

Galeria d'imatges

amy.jpg
THE_AMYS_2.jpg

Document Actions