Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

The Beatles, Michael Jackson i Elvis Presley a les Nits Daurades de Salou 2010

Del 8 al 15 d’agost el municipi acollirà tot un seguit d’actes diversos i de qualitat amb l’objectiu de fer gaudir a un ampli ventall de públics

dimarts 03 agost 2010

Salou enceta aquest diumenge una nova edició de les Nits Daurades amb un ambiciós  programa d’actes i espectacles que inclou des d’activitats lúdiques infantils i juvenils, fins a concerts musicals de gran format per diversos públics, passant pel teatre i la cultura popular tradicional catalana.  Les festes que tindran lloc del 8 al 15 d’agost a la ciutat de Salou apleguen tot un seguit d’actes i oferta de qualitat amb l’objectiu de que veïns i ciutadans gaudeixin d’un ambient lúdic i festiu a Salou.

Un any més l’acte inaugural de les Nits Daurades serà el pregó de Festa Major, que enguany anirà a càrrec del ex esportista professional Julio Salinas que va jugar 17 temporades a primera divisió a la Lliga Espanyola de Futbol. Després del pregó, que tindrà com escenari el Patronat de Turisme de Salou, sonarà una gran tronada que marcarà l’inici de les Nits Daurades.

Els actes que s’han programat en coordinació de diverses regidories de l’Ajuntament i en col·laboració amb el Patronat de Turisme són molt variats i diversos per tal de donar l’oportunitat de gaudir a tots els públics. Hi haurà actes de caire més tradicional com la Nit de Foc- Trobada de bèsties de foc;  el Folklore Aragonès, la Trobada d’Havaneres, la Calada de les ‘Malles de Sant Pere’ o l’Actuació de la Mulassa i Nanos de Salou.

Un dels plats forts i novetats més destacades és l’aposta musical d’aquest any serà la música en viu de grups de gran qualitat que evocaran personatges tan mítics com als Beatles (el grup ‘Abbey Road’), Michael Jackson  i Elvis Presley (Face to Face).

Abbey Road és un grup barceloní que el dia 10 d’agost traslladarà al públic assistent al so inconfusible so dels anys 60. Els instruments i vestuari que faran servir aquests músics professionals són reproduccions fidedignes de l’època. El grup que ha actuat cinc vegades en el mític pub The Cavern i moltes més en espectacles internacionals, emocionarà al públic reencarnant al quartet de Liverpool.

El dia 12 d’agost tindrà lloc el concert ‘Face to Face’ amb les versions d’ Elvis Presley i Michal Jackson, un homenatge universal als dos reis de la música del segle XX que posarà en escena els temes que joves i grans guarden a la seva memòria.  El públic podrà gaudir d’un espectacle colorista i brillant, sense moments de pausa , que farà vibrar als assistents.

Enguany, les Nits Daurades incorporen la passarel·la Salou moda 2010 on  el públic coneixerà amb una espectacular i divertida posada en escena  l’oferta de moda de Salou, aquella que pot trobar dia a dia a la ciutat. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de nombrosos comerciants del Municipi.

Espectacular Pirotecnia per tancar les Nits Daurades

Com ja ve sent habitual en el programa de les Nits Daurades, les festes comptaran amb un espectacular Castell de Focs d’artifici a càrrec de la pirotecnia Ricassa que marcarà el fi de festa el dia 15 a les 22:45 hores i que es podrà veure des de tots els indrets de Salou. El castell de focs serà un dels actes més destacats. La pirotecnia Ricassa de Ricardo Caballé serà un espectacle sorprenent caracteritzat per la imaginació i originalitat.  Serà una posa en escena diferent d’una qualitat espectacular que posarà punt i final a les festes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, explicava avui en roda de premsa que “des de l’Ajuntament volem convidar a tota la població de Salou, tant la resident com la turista a gaudir d’aquesta setmana lúdica i festiva” i “consolidar i fidelitzar el visitant donat un atractiu més dintre del conjunt d’activitats de l’època estival”. Granados ha afegit que “ aquestes festes són una de les millors maneres que tenim a la ciutat de promoure l’hospitalitat i acolliment, de projectar entre les famílies que ens visiten la imatge de gran centre d’oci i divertiment, i per això organitza unes festes que són una bona plataforma de prestigi per a la ciutat”

Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera assegurava que “volem que tota la població de Salou se senti destinatària d’un extens programa on la diversitat i la qualitat dels actes és allò que la fa una festa de tots”.

El pressupost destinat enguany a les Nits Daurades és de 135.000 euros, un 20% menys que l’any passat.  El tècnic de cultura, Salvador Mimbrera, ha explicat que “s’ha fet un esforç d’originalitat i imaginació per tal d’oferir un programa igual de complert i de la mateixa qualitat amb un pressupost més reduït donat els moments econòmics que estem vivint”.

Pel que fa a l’organització i seguretat, s’ha programat especial amb més efectius i dotacions. S’habilitaran zones d’aparcament en diferents punts del municipi per facilitar l’accès.

Galeria d'imatges

PREMSA.JPG

Document Actions