Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Top Broadway, el millor del musical, a Salou

dimecres 13 agost 2008

El proper dijous 14 d'agost, Salou acollirà l'actuació de l'espectacle 'Top Broadway', dins de la programació de Les Nits Daurades. La Plaça de les Comunitats Autònomes serà l'escenari de la companyia Producciones Teatrals Algoquin que representarà aquesta obra de teatre musical a les 22.00 hores.

Top Broadway reunirà les millors actuacions del gènere musical en un sol espectacle. Així, passaran per l'escenari 15 històrics números musicals coneguts per tothom com ara 'Hoy no me puedo levantar', 'Mamma Mia', 'West Side Story', 'Jesucristo Superstar', 'Cats' o 'Cabaret', entre d'altres. Es tracta d'èxits de taquilla amb una posada en escena única que han merescut els aplaudiments del públic en teatres de Nova York i Londres i, des de fa uns anys, també en les sales d'Espanya.

La companyia Producciones Teatrales Algoquin, va néixer amb la finalitat de portar per tot el país el millor del musical. Són 65 els professionals que formen part d'aquest projecte, entre actors, músics i tècnics. Sobre l'escenari trobem un ampli ventall de 31 artistes amb una orquestra integrada per 12 músics. A més, aquest grup compta amb la col·laboració de joves estrelles del panorama musical, com ara Laura González, Lourdes Zamalloa, Antonio Caballero i Daniel Busquier Patrelli.

A Top Broadway en concret, hi participen 14 músics, 11 cantants (actors i actrius) i 6 ballarines. Durant l'actuació es realitzen més de 20 canvis de vestuari, decorat i música en viu que submergeixen al públic en un ambient diferent per cada número musical.

Document Actions