Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Torna el casal d’estiu de la mà del Club Xic’s a Salou

dimarts 24 maig 2016

El proper 30 de maig fins al proper 10 de juny es podran inscriure a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet


Aquest proper dilluns 30 de maig s’iniciaran les inscripcions pel casal d’estiu que organitza la regidoria d’Infància a través del Club Xic’s. Aquelles famílies interessades en apuntar als més petits al casal  podran realitzar la reserva de plaça fins al dia 10 de juny a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El casal es realitzarà un any més a l’Escola Europa i en altres espais municipals de la ciutat des d’on es treballaran qüestions com el coneixement de l’entorn i també amb diverses propostes de lleure. El preu del casal per quinzenes és de 55 euros; per tant, es mantenen els preus dels darrers anys i també s’aplica un 10% de descompte per aquells que siguin  socis del Club Xic’s i també per a les famílies nombroses o monoparentals.

La primera quinzena del Casal Xic’s tindrà lloc del 4 al 15 de juliol, la segona quinzena tindrà lloc del 18 al 29 de juliol, la tercera quinzena serà de l’1 al 12 d’agost i la quarta quinzena del 16 al 26 d’agost. També està previst el servei de cangur per les famílies que ho necessitin i servei de menjador per quinzena. Tots els nens i nenes de Salou d’entre 3 i 12 anys que estiguin empadronats al municipi podran inscriure’s al casal. Recordar que les places son limitades.

Per inscriure’s caldrà presentar a més del full d’inscripció, el comprovant d’empadronament a Salou, la fotocòpia de la cartilla de vacunació del nen/a, la fotocòpia DNI del pare, mare o tutor, la fotocòpia de la targeta sanitària, una fotografia del nen o nena inscrit i el comprovant de pagament bancari.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “el Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat.” Gómez, ha afegit que “entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’Estiu.”

Cal recordar que el Club Xic’s és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc tant de caire municipal com privat.  Per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta. Per poder formar part d’aquest club, cal estar empadronat a Salou i tenir entre 0 i 13 anys. Només pel fet de ser soci, els nens rebran un regal pel seu aniversari i gaudiran de  descomptes en diversos establiments.

Galeria d'imatges

xics.jpg
Fulleto_exterior.jpg
Fullet_Interior.jpg

Document Actions