Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Torna l’Espai Xic’s al parc de Nadal amb una àmplia oferta per divertir als més petits

Un any més, els nens i nenes de Salou podran gaudir de les vacances de Nadal a l’Espai Xic’S, el Parc de Nadal del municipi.

divendres 21 desembre 2012

Els nens i nenes de Salou i els joves podran realitzar nombroses activitats lúdiques durant aquestes festes a la nova edició de l’Espai Xic’s; el parc de Nadal que organitza la regidoria d’Infància i que té el punt neuràlgic al pavelló municipal d’esports.  Fa setmanes que es treballa de valent per tenir tot a punt per l’ocasió i proporcionar el màxim d’ entreteniment durant les vacances escolars de final d’any. La regidora d’Infància Júlia Gómez ha explicat que “realitzem un gran esforç per millorar cada any i incorporar novetats de sorprenguin als més petits i per que, en realitat, tota les famílies gaudeixin de les activitats que proposem per compartir”.

Aquesta edició del parc mantindrà les seves dates del 27 de desembre al 5 de gener, tenint en compte que el dia 1 sencer i el dia 5 per la tarda el parc romandrà tancat. Com a novetats, destaca la presència d’un circuit de karts al carrer Advocat Gallego, la tornada de la tirolina al Parc, una nova atracció tipus show a l’exterior. Es mantenen també  els gran atractius clàssics com el trenet, els inflables, els tallers i moltes sorpreses més.  El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 i, com sempre, els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils a més de poder aconseguir abonaments per a tots els dies.

Enguany el parc comptarà també amb més de 30 voluntaris joves del municipi que donaran recolzament en la confecció de l’Espai Xic’S, un model de participació jove que es porta duent a terme des de fa 3 anys i que està donant molts bons resultats gràcies a la implicació i dedicació del joves.  A més el parc compta amb la col•laboració de diverses entitats com la policia local, els mossos d’esquadra, el grup esplai, l’associació d’scalextric Slot Salou, entre moltes altres.  Pel que fa als costos del parc, aquest ha rebaixat un 10% el seu import respecte de l’any passat i s’acosta als 36.000 euros.

El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat:

• Abonaments normals: 18€ / Abonaments Club Xic's: 15€
• Entrades normals: 5€ / Entrades Club Xic's: 3€

Galeria d'imatges

hinchables_208.jpg
hinchables_208.jpg

Document Actions