Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Torna la Salou LanParty per vuitè any consecutiu

Aquest cap de setmana se celebra la trobada de joves informàtics on poder explorar el món de la informàtica, la informació i l’oci digital

dimecres 25 abril 2012

Un any més, l’Associació de Joves Informàtics de Salou (AJIS) realitzarà la ja tradicional LanParty del municipi, que compta amb el suport de la regidoria de Joventut i la d’Infància de l’Ajuntament de Salou. Al llarg de tres dies (des del 27 al 29 d’abril) es preveuen moltes activitats, torneigs, tallers i molt bon ambient entre joves amants de la informàtica vinguts de tot el territori, que tindrà lloc a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou.

A dia d’avui, com asseguren des de l’entitat organitzadora, el projecte s’ha consolidat i implica a totes les edats, emprenent any rere any noves iniciatives per incrementar el seu atractiu. Enguany es pot destacar una conferència/taller sobre Android així com la ja tradicional Lan Xic’S, un espai on els més petits poden familiaritzar-se amb les noves tecnologies, tant el dissabte com el diumenge de 10 a 14h.

Un dels principals atractius pels joves segueixen sent els torneigs, en aquest sentit cal destacar la competició de LOL, CRYSIS WARS que comptarà amb importants premis donats pels patrocinadors de l’esdeveniment Outlet PC i Infocoste Salou.

L’espectacle, un any més, el donaran la gent de OCX ASUS LAB que experimentaran amb nitrogen líquid fent el que ells denominen “overlock”.

Cal destacar també, dins la part formativa de l’acte, que els alumnes de la UEC de Salou assistiran al muntatge de l’esdeveniment per tal de conèixer de prop com es munta la jornada, els equips, les connexions, la xarxa, etc.

Les inscripcions a l’acte romandran obertes a la mateixa sala fins a la nit de divendres per a tots aquells que vulguin participar-hi a un preu de 30€. Si es realitza de forma anticipada a través la web http://www.saloulanparty.es/  i tindrà un preu de 20€.

Galeria d'imatges

salou_lan.jpg
salou_lan.jpg

Document Actions