Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tornen els cursos de 'Salou Actiu' amb noves propostes culturals i formatives

L’alcalde de Salou ha aprofitat el Consell de Cultura per presentar la programació de les activitats i tallers per adults

dimecres 12 març 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha presentat les activitats que es faran en el proper Salou Actiu  en el marc del Consell de Cultura que ha tingut lloc a la Sala Mediterrània. En aquest consell, òrgan de participació ciutadana que es celebra de manera trimestral amb ciutadans i representants de la Cultura de Salou, també ha estat present la regidora de Cultura, Maria José Rodríguez. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “ens complau recuperar en aquesta temporada de primavera una nova entrega d’un programa que recull en format de cursos un dels grans actius i atractius per a tots aquells que teniu inquietuds” i ha destacat que “l’objectiu és aglutinar a joves i a grans al voltant del saber, la cultura  i les ganes d’aprendre i formar-se perquè créixer en aquest sentit no té edat ni límit, només hi entén de ganes”. Com a novetats de cursos per aquesta edició, s’incorporen activitats com ‘Com afrontar eficaçment una entrevista laboral’, ‘Bijuteria per transferència d’imatges sobre fusta’ o ‘Introducció al Jumping Clay’. També es desenvoluparan interessants xerrades com ‘Saber posar límits a la infantesa. Una manera d’estimar’ o la xerrada sobre ‘Estalvi Energètic a la llar’ a càrrec d’una experta en energia i economia.  Dintre del programa, es preveu també la projecció de la pel·lícula i posterior debat ‘Un lugar en el mundo’, a càrrec de Pedro Nogales, membre de l’aula de cinema de la URV.

Una  vegada més, també hi ha les classes d’informàtica en les àrees d’iniciació a diferents temes informàtics com iniciació a office i internet. Totes elles tindran lloc al centre de formació permanent Atenea. A més, aquesta edició del Salou Actiu recull tallers especialment pensats per a la gent gran com ‘els tallers de memòria’. Un taller que es torna a repetir és el de Risoteràpia que, en anteriors ocasions  es realitzarà amb un grup com a màxim de 30 persones.

Cada activitat té un nombre limitat de places a cobrir per ordre rigorós d’inscripció. Les persones empadronades al municipi de Salou gaudeixen de preferència per ocupar les places als tallers/activitats des del dilluns 24 de març fins al dijous 27 de març de 2014. Els interessats poden realitzar la inscripció de  dilluns a divendres, de 10 a 14h al departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou.

D’altra banda, cal remarcar que, el divendres 28 de març de 2014 les places vacants s’assignaran per ordre d’inscripció sense tenir en compte l’empadronament a les persones interessades. En el cas de les activitats que no requereixen pagament (classes d’informàtica, com afrontar eficaçment una entrevista laboral i activitats organitzades per l’Antena del Coneixement de la URV a Salou) la setmana del dilluns 24 de març al 28 de març de 2014 es realitzaran les inscripcions definitives. El programa complert està disponible a la web de l’ajuntament de Salou www.salou.cat.

A més del programa del ‘Salou Actiu’, durant el Consell de Cultura, al que van assistir una vintena de persones, també es va aprofitar per parlar de diferents propostes i idees de caràcter cultural així com aspectes a tenir en compte per millorar projectes que ja s’estan desenvolupant a la ciutat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

image.jpeg

Document Actions