Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt aquest diumenge 7 de juny per al Triatló de Salou

dimarts 02 juny 2009

Falten quatre dies per a la prova del triatló que pretén reunir a mil esportistes


El Club Triatló Marina, en col·laboració amb els ajuntaments de Salou, Barcelona i Vilanova i la Geltrú organitza la IV edició del TRI-TRIALS SERIES ® , un circuit de 3 etapes de triatló de distància sprint. Cadascuna de les 3 etapes del circuit estarà controlada, coordinada i arbitrada per la Federació Catalana de Triatló i sota el reglament de competició de la Federación Española de Triatló. Precisament, aquest diumenge se celebra la primera de les tres proves a Salou i compta amb el suport de la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Salou i la col·laboració en seguretat de la Policia Local. La distància sprint serà d'aproximadament 750m de natació, 20Km de ciclisme i 5Km de cursa a peu.

La sortida de la prova es donarà el diumenge 7 de juny de 2009 a les 8:20 des del passeig Jaume I - Club Nàutic
Triatló distància sprint (750m-20Km-5Km) amb una inscripció limitada a mil persones que finalitza el dimecres 3 de juny de 2009 a les 0:00. A més, en l'edició En l'edició 2009 s'han reduït el nombre de voltes del tram de ciclisme de 3 a 2 per a una major seguretat dels participants.

Els recorreguts oficials de Salou els podeu trobar a:
http://www.tri-trials.com/webtritrials/recorridossalou_cat.html

Més informació a
http://www.tri-trials.com/webtritrials/salouinfoetapa_cat.html

Les altres dues etapes són la de Barcelona (Triatló de la Vila) diumenge 26 de juliol de 2009 i la de Vilanova i la Geltrú diumenge 11 d'octubre de 2009. Cadascuna de les etapes, a mes, serà puntuable pel Circuit Català de Triatló.

Document Actions