Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt per a la celebració del Cós Blanc de Salou 2023, demà dissabte, 4 de febrer

divendres 03 febrer 2023

Al matí, tindrà lloc la desfilada de lluïment, amb el concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la, i la millor coreografia; i, a la tarda, es podrà gaudir de l’espectacular desfilada i festa de llums, so i color, al carrer Ciutat de Reus, Via Roma i carrer Barcelona

Els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus llençaran unes 25 tones de confeti

 

Salou ja ho té tot a punt per a la celebració del dia gran de la Festa Major d’hivern, el Cós Blanc. La gran desfilada tindrà lloc demà dissabte, 4 de febrer, amb la participació de fins a 27 carretel·les.

A les 11 hores del matí, les colles participaran a la cercavila de lluïment, amb sortida des del carrer Advocat Gallego, passant per c. Carrilet, c. Barcelona, Passeig Jaume I, i fins l’Estació d’autobusos; i tornada pel pg. Jaume I, c. Barcelona, Via Roma, i arribada, de nou, al c. Advocat Gallego. En el decurs d’aquesta desfilada es durà a terme el concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia.

Un cop finalitzada la cercavila de lluïment, tindrà lloc el vermut popular i la Zona Jove a l’Envelat; així com el concert de Festa Major, amb l’orquestra Selvatana, a partir de les 17 h.

La festa gran, però, serà a partir de les set de la tarda, quan es podrà gaudir del famós espectacle de llums, so i color: el Cós Blanc, on s’espera l’assistència de més d’entre 30.000 i 45.000 persones. Durant la desfilada, els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus llençaran unes 25 tones de confeti.

Es podrà gaudir de més de 550.000 watts de llum i de 170.000 watts de so, de la música a càrrec del DJ Moncho, i de la veu de l’speaker Juanma Hidalgo.

El recorregut serà el següent: sortida des del carrer Advocat Gallego, c. Carrilet, c. de Joan Manuel Muñoz, c. Ciutat de Reus, Via Roma, c. Barcelona i c. de les Sínies; tornant a passar, en una segona volta, per c. Ciutat de Reus, Via Roma i c. Barcelona.

Per continuar gaudint de la festa, la ciutadania es podrà traslladar fins a l’Envelat, on se celebrarà el gran ball, a càrrec de l’orquestra Selvatana.

Document Actions