Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt per a la música de la vuitena edició del Festival Andén Zero a Salou

dijous 14 agost 2014

Dissabte i diumenge, per la plaça de les Comunitats Autònomes, desfilaran diversos grups locals

 

Els dies 16 i 17 d’agost, a la Plaça de les Comunitats Autònomes la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la col·laboració de l’Associació MAS (Músics Associats de Salou) organitzen la vuitena edició del Festival Andén Zero.

Es tracta d’un festival creat per Joves i per a joves. Aquesta edició té com a novetat, actuacions de capoeira i un graffiter que realitzarà la seva expressió artística en directe. Tornaran grups musicals joves que ja han participat en anteriors edicions del Festival així com altres de nou que s’incorporen a la vuitena edició.

Dissabte les activitats començaran a les 17 hores, amb exhibicions de capoeira i grafities. Els concerts, a partir de les 20 hores amb: Jim Kashel, Yellow Button, No words, Zhentralia, Tycho Brahe, Hobo . Diumenge, a partir de les 20 hores: Joan Monty & Lewis Gee, Poker's, Filorapfia, Atabaladors de Salou, Version DESC i La Mirada.

Els estils que es podran sentir a l’Andén Zero van des del pop rock al rock dur, passant pel reggae i el hip hop o el pop punk més californià i el rock alternatiu, a més de la col·laboració del grup de batucada de Salou ‘Atabaladors’. A més, com des de fa uns anys, el festival comptarà amb les actuacions de grups de ball del municipi i de les actuacions de diversos DJ’s de l’escenari salouenc.  

 

Galeria d'imatges

anden.jpg
Cartell_Andn_n0.jpg

Document Actions