Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt per la VII Mitja Marató de Salou

Aquest cap de setmana la VII Mitja Marató de Salou i la IV Minicursa Infantil ompliran els carrers de Salou amb petits i grans esportistes

dijous 09 desembre 2010

Un any més la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha organitzat la VII Mitja Marató de Salou i la IV Minicursa Infantil on s’han inscrit unes 1.200 persones, tot un récord per aquesta cursa donat que es supera el nombre de participants de l’anterior edició.

A les 10h es donarà la sortida, pels 21,097Km que transcorren pels indrets més espectaculars de Salou, i recorre el litoral donant un caire molt lúdic a la cursa. L’edició d’enguany ha modificat el seu recorregut fent-lo més dinàmic i entretingut pels participants. Així, tant la sortida com l’arribada es realitzarà al Passeig Jaume I. Serà un recorregut ràpid com el de l’any passat el guanyador va imposar-se amb un temps de 1:10:23(Amine Chaoui)

Tal i com ja es va fer en el darrer any, els corredors disposaran de música en directe durant el circuit, i d’una gran pasta-party a l’arribada. La piscina municipal estarà oberta per què els participants s’hi puguin banyar i refrescar-se després de la cursa. Us adjunto un plànol amb el recorregut de la cursa.

DISTÀNCIES: 21,097 Km de CURSA A PEU
DATA: Diumenge 12 de Desembre de 2010
HORARI D’INICI: 10:00
HORARI DE FI: 13:00
Nº PARTICIPANTS màxims: 1.200 participants

Recorregut: Pg. Jaume I – Pg. Miramar – Plaça Venus  Pg. Miramar – Pg. Jaume I –  c/ Lleida – 
C-31B –  Via Roma – Via Augusta –  Av. Pau Casals – Av. Antoni Gaudí – c/ Marie Curie -             c/ Alexander Flemming –  c/ Isaac Albèniz –  c/ Eduard Toldrà –  c/ Teresa de Calcuta –   Av. Antoni Gaudí –  c/ Miquel Martí i Pol –  c/ Montserrat Vayreda –  c/ Àngel Guimerà –   Av. Antoni Gaudí –  Av. Pau Casals –  c/ Vicens Vives –  c/ Maria Castillo –  c/ de la Bassa –   c/ Arquitecte Ubach –  c/ Tarragona –  Via Roma –  Autovia de Salou a Tarragona (C-31b) -        c/ Lleida –  Pg. Jaume I –  c/ Saragossa –  Autovia C-31b –  Camí de la Pedrera –  Camí del Pla de Maset – Gir de 180º abans de la Plaça Mare Nostrum (Pas de vianants) -  Av. Del Cap de Salou –  Camí de la Platja Llarga -  c/ Torremolinos – Av. Carles Buigas – Passeig de Jaume I –  META.


Com ja ve sent habitual paral•lelament tindrà lloc la IV Minicursa Infantil, no competitiva  adreçada a tots aquells nens i nenes que vulguin practicar una mica d’esport. La minicursa  en la que s’espera la participació de 300 escolars del municipi comptarà amb diverses categories segons l’edat dels participants. A partir de les 10.03 els més petits iniciaran aquesta cursa que a diferència de l’any passat serà integrament al Passeig Jaume I


Els pre-benjamins i benjamins faran un recorregut de 700 metres mentre que els alevins i infantils faran un total de 1.200 metres. També hi haurà un cursa de 5 quilòmetres per adults que es farà íntegrament també al Passeig Jaume I.

En acabat els regidors de l’equip de govern els hi faran l’entrega de les medalles i dels obsequis. El lliurament dels dorsals es farà a les 12.30hores al mateix Passeig Jaume I.

La Policia Local de Salou reforçarà la seguretat amb un total de 35 agents durant aquesta edició i gestionarà la mobilitat del municipi. Diumenge, quedarà tancat al trànsit el Passeig Jaume I en els dos sentits.  En un dels dos costat del Carrer Lleida no es podrà aparcar per tal de possibilitar el correcte desenvolupament de la prova.

Galeria d'imatges

mapa_Mitja_Marat.jpg
MINICURSA.jpg

Document Actions