Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt per l'Spanish Open Salou que arrenca aquest divendres al pavelló d'esports del municipi

dijous 03 desembre 2015

Aquesta edició estarà dedicada a les víctimes dels atemptats de París del passat 13 de novembre.

 

El campionat de Balls Esportius allarga un dia més per poder acollir les més de 20 competicions entre el 4 i el 8 de desembre amb més de 2.000 participants

 

 

Demà divendres 4 de desembre, coincidint amb l’inici del pont de la Puríssima, Salou torna a acollir el Campionat de Balls Esportius referent a nivell mundial. Així, des del 4 i fins al 8 de desembre gaudirem al Pavelló Municipal d'Esports de Salou de més de 20 competicions internacionals i nacionals amb la participació de més de 2.000 esportistes de 31 països diferents; prop de 1.800 ballarins i 18 grups, que seran avaluats per 36 jutges provinents de 17 països diferents. 

Avui ja es pot veure com el pavelló d’esports del municipi es va convertint es una espectacular pista de ball de parquet natural pel que passaran els millors ballarins del mon lluint els seus espectaculars vestits i faran gala de les diferents modalitats de ball esportiu.

Amb una mitjana de 1.000 assistents de públic per dia, en total aquest esdeveniment esportiu mou al voltant d'uns 8.000 visitants. L'Spanish Open de Salou és en aquests moments una de les millors competicions de Ball Esportiu del món i així ho demostra la confiança que la World Dance Sport Federation (WDSF) ha dipositat un cop més en aquest esdeveniment per tal que Salou es converteixi cada any en una competició TOP MUNDIAL.

Aquest esdeveniment compta amb el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Salou i la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de la capital de la Costa Daurada.

Cal destacar les competicions Top Mundial com el  WDSF CHAMPIONSHIP WORLD SENIOR I LATIN al que dues parelles espanyoles ( una catalana i una valenciana) tenen moltes possibilitats de pujar a la part més alta del pòdium. També destacar el WDSF INTERNATIONAL OPEN en les varietats Standard i Llatí que es podran gaudir dissabte 5 i diumenge 6.

També podrem gaudir de les coreografies del OPEN SHOW DANCE de grups, al que participaran 7 equips d'Adults i 2 equips Senior, aproximadament 300 participants provinents de ciutats com Bilbao, Barcelona, Castelló, Montcada i Reixac, Reus, Amposta, Alcarràs, Constantí, Roquetes, Tossa de Mar, Burriana, Rubí i Tarragona. Entre els participants comptarem amb grups de nens amb Síndrome de Down que sense dubte ens oferiran la cara més entranyable del Festival.

Els dies 7 i 8, dilluns i dimarts estaran dedicats principalment a les competicions nacionals.

Enguany, amb la col·laboració de Torrons Vicenç d’Agramunt, es farà un sorteig de Torrons Solidaris i els beneficis d’aquest torró aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per la investigació de malalties minoritàries.

Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells i que seran emesos per diferents canals de televisió. Enguany, amb la novetat destacada de l'emissió en prime time per TV3 dins el programa especial de Nadal que s'emetrà el 25 de desembre cap a les 20h del vespre.

Una altre novetat televisiva es la retransmissió del SPANISH OPEN SALOU en streaming a RTVE al següent link:  http://www.rtve.es/deportes/mas-tdp/ o a la mateixa pàgina web del festival: www.spanishopensalou.com/. Pel que es podrà seguir el festival en directe des de qualsevol part del mon.

L’SPANISH OPEN SALOU és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col•laboració de l'Ajuntament de Salou. També cal agrair la col•laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu), la ACEB (Associació de Clubs Espanyols de Ball) i la World Dance Sport Federation, així com la col•laboració dels diferents espònsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més. 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

balls..jpg
muntatge-balls.jpg

Document Actions