Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot a punt per viure la nit més curta de l’any amb música i foc a Salou

La regidoria de Cultura i Festes organitza un seguit d’actes de celebració de la revetlla de Sant Joan 2013

dilluns 17 juny 2013

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha organitzat  un any més un conjunt d’activitats i actes per gaudir de la nit més curta de l’any, la tradicional revetlla de San Joan.
Entre els actes programats, cal destacar l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa del pebeter que tindrà lloc a les 21.30 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes. Les pubilles i l’hereu de Salou seran els encarregats d’anar a buscar la flama al municipi de Reus.

L’encesa del pebeter,  estarà acompanyat d’actuacions dels grup festius del municipi: Diables Maleïts, Bruixes ‘Latemó’, el Xaloc i la Morena de Salou. Seran precisament aquests elements festius els encarregades de portar la flama i realitzar l’ encesa de la foguera situada a la Platja de Llevant a l’alçada del Carrer Verge del Pilar a partir de les 22.30 hores.

Les pubilles i l’hereu acompanyats amb l’Escola de Grallers i l’Associació de Roll Play Game de Salou encendran la foguera de la Platja de Llevant (Alçada Plaça de les Comunitats Autònomes).
I per últim, El Ball de Diables Maleïts i les Bruixes ‘Latemó’ de Salou seran els encarregats de portar la flama i encesa de la foguera situada a la Platja de Ponent-Espigó de Moll.
Acte seguit, després de l’encesa de les tres fogueres, tindrà lloc un espectacle pirotècnic a la Platja de Llevant (Alçada del Carrer Verge del Pilar), a la Platja de Llevant (a la alçada Plaça de les CCAA) i la tercera a la Platja de Ponent (Espigó del Moll). 

Serà a partir de les 23:00 hores quan començarà la festa i la música amb la Revetlla Jove que es situarà a la Platja de Ponent i l’Espigó del Moll.També tindrà lloc a la Plaça de les Comunitats Autònomes, la gran Revetlla Popular amb l’Orquestra ‘La Fania’.

La Policia Local Salou i Protecció Civil insta a adquirir les màximes precaucions en la manipulació de petards i en l’encesa de fogueres.  Recorden també la Campanya Revetlles amb Precaució realitzada per la Generalitat de Catalunya que es pot consultar al web amb tots els consells que ja s’han explicat a diferents escoles de Salou a través de xerrada divulgatives. Recorden també que el telèfon únic d’emergències, és el 112.

Fitxers adjunts

Document Actions