Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tot un èxit el primer dia de pesca del calamar

dimarts 24 novembre 2009

Aquest migdia un total de 37 embarcacions s'han inscrit per a participar a la 35ena edició del concurs de pesca del calamar que, any rera any, se celebra en aigües de Salou. L'activitat, organitzada des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou i amb el suport del Club Nàutic de la població, s'ha desenvolupat amb total normalitat gràcies al bon temps i a l'estat de la mar. En total, 30 de les embarcacions inscrites tenen més d'un tripulant mentre que n'hi ha 7 que compten amb un únic pescador; i com és ja tradició en les bases del concurs, quan hi ha més de 5 embarcacions amb un únic tripulant es fa un recompte a part. Les bases del concurs puntúen la pesca d'un calamar amb 100 punts; mentre que una sèpia en suma 20 i un pop 10.
Avui, primer dia de pesca el patró Joan Carbonell amb l'embarcació Argos IV ha estat el màxim anotador amb 830 punts; mentre que en la categoría d'un únic pescador ha estat Francesc Orts, el guanyador de l'any passat, a bordo de la barca Salou que n'ha sumat 510 punts. Altres premis, segons les bases, han estat per a la pesca del calamar més gran d'Anton Ginovart amb la barca Lidia IV que ha pescat un exemplar de 1.245 grams. Finalment, el premi al calamar més petit de la jornada d'avui, de 88 grams, ha estat per a Esteve Giralt amb la barca Andreamar.
Demà dimarts, continuarà el concurs de pesca que finalitzarà el dissabte amb les puntuacions finals i que continuarà a la nit amb un sopar al Club Nàutic amb el lliurament de premis i, diumenge, amb una fideuada popular.

Document Actions