Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Tots els acords votats en el ple de 28 de febrer

dimecres 28 febrer 2024

En la sessió plenària del mes de febrer de 2024, celebrada aquest dimecres, dia 28, a les 12 h, al saló de plens de l’Ajuntament de Salou, s’han obtingut les següents votacions:

L’acta del ple celebrat en sessió ordinària el 31 de gener de 2024 ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups municipals: SUMEM PER SALOU-PSC, ERC-AM; i VOX, PP, ARA PL i USAP. S’ha donat compte dels decrets, des del número 462 fins al número 984, de l’any 2024.

També s’ha informat del decret número 475 de 26 de gener de 2024, relatiu a les retribucions brutes anuals dels/de les regidors/es sense responsabilitat de Govern durant el mandat legislatiu 2023-2027, modificació 2.

Pel que fa a assumptes de serveis interns, han esta aprovades les tarifes de pàrquing del carrer Barbastre – Logronyo per a l’any 2024, amb els vots a favor de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM. Els grups municipals de VOX, PP, ARA PL i USAP s’han abstingut.

D’altra banda, ha tingut lloc l’aprovació del nomenament del cap del servei de suport intern, en substitució de la tècnica de concessions, com a interventor de la reversió a l’Ajuntament de les instal·lacions, vehicles i maquinària adscrites per la UTE Salou Net a la concessió dels serveis públics de recollida selectiva de residus urbans i transport a les respectives plantes d’eliminació i valorització, gestió de la deixalleria, neteja viària pública i de les platges del municipi de Salou. SUMEM PER SALOU-PSC i ERC AM hi han votat a favor. VOX, en contra; I PP i USAP s’han abstingut.

Pel que fa a assumptes de Serveis Econòmics, s’ha aprovat, inicialment, la segona modificació de l’ordenança fiscal número 4 relativa a l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana, amb els vots de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM. Els grups municipals de VOX, PP, ARA PL i USAP hi han votat en contra.

S’ha aprovat la modificació de l’ordenança fiscal número 13 relativa a la taxa per retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament a la via pública, amb els vots favorables de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM; mentre que VOX, PP, ARA PL i USAP hi han votat en contra.

Pel que fa als assumptes de serveis al territori, s’ha ratificat el decret d’alcaldia número 548/2024, de data 31-01-2024, de formulació d’al·legacions al “Projecte bàsic del nou tramvia del Camp de Tarragona dels ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Salou (carrer Joan Fuster) -Centre operatiu de Vila-seca”. Hi han votat a favor SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM, a més d’ARA PL. En contra, VOX i USAP; i el Grup del PP s’hi ha abstingut.

Sobre els assumptes de Serveis a les persones, s’ha aprovat el conveni de col·laboració/cooperació entre l’Ajuntament de Salou i l’Oficina Local de Creu Roja a Tarragona, en relació amb el servei de teleassistència domiciliària, amb els vots favorables de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM, PP, ARA PL i USAP. El Grup municipal de VOX s’ha abstingut.

Els darrers punts de l’ordre del dia han estat les mocions presentades pels diversos grups polítics. En aquest sentit el Grup Municipal de VOX ha presentat una moció per a la reparació de les filtracions d’aigua i rehabilitació de la zona de vestuaris del TAS, la qual no ha estat aprovada. Hi ha votat en contra SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM i li han donat suport VOX, PP, ARA PL i USAP.

Així mateix, el Grup Municipal de VOX  ha presentat una moció sobre la prevenció i tractament de les addiccions en els joves de Salou, la qual no ha estat aprovada. Hi han votat en contra els grups del Govern, SUMEM PER SALOU-PSC, a més d’ERC-AM; i li han donat suport VOX, PP, ARA PL i USAP.

 

✍🏾 Es poden consultar totes les intervencions del plenari aquí

Document Actions